FOLLOW US: facebook twitter

N. Κόροιβος-Νίκη Τραγανού 0-4: Ανέβηκε στην 6η θέση η Νίκη

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού πέρασε εύκολα από το Κατσαρού με 0-4 και αναρριχήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Το 0-1 έγινε στο 6΄ με πέναλτι του Ν. Κολοτούρου, πέναλτι που κέρδισε ο Χ. Κολοτούρος. Το 0-2  σημειώθηκε στο 25΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαντίλη και κεφαλιά του Καλογερόπουλου.

Το 0-3 στο 40΄ με δυνατό σουτ του Δ. Κολοτούρου από σέντρα του Ν. Κολοτούρου και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, με το Ν. Κόροιβο να ζητά στο 37΄ χέρι-πέναλτι του Χ. Κολοτούρου και τους διαιτητές να αποφασίσουν φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, φάση που έφερε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στο 73΄ διαμορφώθηκε το τελικό 0-4 με τον Δ. Κολοτούρο να σουτάρει εύστοχα από το ύψος του πέναλτι, μετά από πάσα του Καλογερόπουλου.

Ν. Κόροιβος: Χρ. Πλατής, Τόλιας, Ι. Σπηλιωτόπουλος, Βλασσόπουλος (70΄ Γαλάνης), Νταρζάνος,  Δ. Σπηλιόπουλος, Φ. Μαρνέρας, Νικολόπουλος, Α. Σπηλιωτόπουλος (46΄ Αλεξόπουλος), Οικονομίδης (3΄ λ.τρ. Γιαννόπουλος-80΄ Ρωμαίος), Γαλανόπουλος.

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος. Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης (82΄ Δουβής), Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (74΄ Ι. Κασσιανός), Καλογερόπουλος, Κωστόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος (63΄ Δ. Κασσιανός).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος