FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Προοδευτική 1-1: Ισοπαλία στο Γούμερο

Ημερομηνία: 21-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιάδα Γουμέρου και Προοδευτική αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.  Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο α΄ μέρος και σκόραραν στο 35΄ με πλασέ του Ν. Ροδόπουλου. Το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 70΄ η Ολυμπιάδα έχασε ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Κολοβάδης με απευθείας φάουλ σημάδεψε το δοκάρι. Η Προοδευτική πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση και την πέτυχε στο 80΄ όταν ο Γ. Μητρόπουλος που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, η μεν Ολυμπιάδα με τον Δ. Γαλανόπουλο, που βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε άουτ, η δε Προοδευτική με τον Μούζο και μεγαλύτερη με τον Τσούλη που πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κουσκουλιάνος, Δ. Κολοβάδης, Η. Νικολόπουλος, Σ. Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Κωνσταντόπουλος (82΄Αγγελόπουλος ), Θ. Καλαντζής, Μπάλλας, Γαλανόπουλος, Ν. Ροδόπουλος (61΄ Στροφύλλας).

Προοδευτική: Σίνος, Δ. Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης, Μούζος, Γ. Σωτηρόπουλος, Ζ. Βαλογιάννης, Λιακόπουλος, Μπιτούνης, Σαλομπεχάι (54΄ Μητρόπουλος), Μιχαλόπουλος (66΄ Τσούλης), Α. Βαλογιάννης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος