FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Θύελλα 2-2: Μοιρασιά στο Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 21-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε ένα αμφίρροπο ματς στο Βαρθολομιό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αμφότερες έπαιξαν για τη νίκη, Ηλειακός και Θύελλα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Ο Ηλειακός του Μιχάλη Παπουτσή προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Γκίνη στο 35΄ (το  κέρδισε ο Καραγιάννης από τον Χρυσαειδή) και η Θύελλα του Γιάννη Γκότση, που αγωνίστηκε χωρίς Τριανταφύλλη, Κλάδη, Κοζοκάρου και Μπακόπουλο, ισοφάρισε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου με σουτ έξω από την περιοχή του Καββαθά. Στο 75΄ ο Παργινός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, όταν βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε πάνω του, αλλά πέντε λεπτά μετά έγινε το 1-2 με τον Μιχάλη Φώτη. Στο 85΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 με τον Ντούγκα, ύστερα από σουτ του Τζιράκη στο δοκάρι και λίγο πριν τη λήξη είχαν χαμένη ευκαιρία με τον Μπίλια.

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Φραγκόπουλος (50΄ Βούτος), Κορκός, Δ. Τσουκαλάς (70΄ Παναγόπουλος), Διαμαντόπουλος, Γκίνης, Τζιράκης, Πανόπουλος (77΄ Μπίλιας), Καραγιάννης, Π. Τσουκαλάς, Αντωνάτος (77΄ Ντούγκας).

Θύελλα: Τσάμπρας, Δρακόπουλος, Χρυσαειδής, Κύτταρης, Φώτης, Καββαθάς (70΄ Σκουζής), Πετρόπουλος (50΄ Νεοφώτιστος), Βαγγόπουλος, Λειβαδίτης (65΄ Μπαντουδάκης), Τσιγκούνης, Παργινός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος