FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων και Εθνικός Αμπελοκάμπου πενθούν για τον Αντώνη Μπορδόκα

Ημερομηνία: 12-10-2022 | Συντάκτης:

O 19χρονος Αντώνης Μπορδόκας από τον Αμπελόκαμπο, που μέχρι πριν ενα χρόνο αγωνιζόταν σε ομάδες της περιοχής του, στον Ολυμπιακό Σαβαλίων και στον Εθνικό Αμπελοκάμπου, άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Αμπελόκαμπο. Τον 19χρονο βρήκε στο δωμάτιό του ήδη νεκρό η μητέρα του, η οποία κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο Αντώνη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Μπορδόκας από 14 ετών και για τρία χρόνια (2017-2020) ήταν παίκτης του Ολυμπιακού Σαβαλίων, ενώ τη σεζόν 2020-2021, που διεκόπη λόγω Covid-19, ήταν μέλος της ομάδας του χωριού του, του Εθνικού Αμπελοκάμπου.
Ένα εξαιρετικό παιδί, πολύ αγαπητό και ο θάνατός του έχει βυθίσει στο πένθος τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, τον Εθνικό Αμπελοκάμπου και όλη την περιοχή της Ηλείας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Ολυμπιακό Σαβαλίων

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Μπορδόκα, για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του. Ο Αντώνης ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας μας από το 2014, μικρό παιδί, κατορθώνοντας γρήγορα να γίνει μέλος της μεγάλης ομάδας. Σε κάθε του κίνηση ξεχώριζε, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος και την ευγένεια που τον χαρακτήριζε. Η απώλειά του γέμισε θλίψη όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Αντώνη μας άφησες νωρίς, καλό ταξίδι…».

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος