FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, ένα χρόνο μετά τις καταστροφές από τον ανεμοστρόβιλο

Ημερομηνία: 11-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από το καταστροφικό πέρασμα του ανεμοστρόβιλου από τα Σαβάλια, που προκάλεσε πολλές ζημιές στις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Τότε, για όσους δεν θυμούνται, το κοντέινερ που υπήρχε στο γήπεδο, το οποίο περιείχε αθλητικό υλικό της ομάδας, μετακινήθηκε 20 μέτρα μακριά από τον θυελλώδη άνεμο και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η μεταλλική κερκίδα είχε κοπεί στη μέση. Όπως επίσης είχε καταστραφεί και η περίφραξη του γηπέδου. Ένα χρόνο μετά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους ισχυριζόμενοι πως δεν έχει γίνει τίποτε από τις αρμόδιες αρχές και το κράτος για την αποκατάσταση των ζημιών, παρά μόνο από τους ίδιους (εργασίες στην κερκίδα και την περίφραξη), και πως ένα χρόνο μετά, ακόμα να δοθεί λύση για νέα αποδυτήρια.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού Σαβαλίων ανάρτησαν σημερινή φωτογραφία μπροστά από το κατεστραμμένο κοντέινερ και έγραψαν το εξής:

«11/12/2021- 11/12/2022. Ένα χρόνο μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου και την καταστροφή των αποδυτηρίων μας. Ο κατεστραμμένος οικίσκος στην ίδια θέση δεν έχει απομακρυνθεί και δεν έχει δοθεί λύση για νέα αποδυτήρια. Σε ποιο πρωτάθλημα συμμετέχουμε, σε ποιο Δήμο, σε ποιο Νομό, σε ποιο Κράτος ανήκουμε; Ξεχασμένοι από όλους. Τα Σαβάλια όμως δεν ξεχνούν!».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος