FOLLOW US: facebook twitter

Οι πρόσκοποι γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης και Φιλίας

Ημερομηνία: 07-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Τοπικά

-Συνεστίαση με βραβεύσεις στις 24 Φεβρουαρίου

Μια σειρά εκδηλώσεων, προετοιμάζονται στον Πύργο από τις Προσκοπικές Ομάδες για την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης και Φιλίας, στη μνήμη της γενέθλιου ημερομηνίας του ιδρυτή του Προσκοπισμού και που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια φιλία, Ειρήνη και Συναδέλφωση των λαών της γης.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι η μεγάλη συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 8.30 στο εστιατόριο «Πιπερίτσα» και στην οποία θα συμμετέχουν Παλαιοί Πρόσκοποι, τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι, γονείς και φίλοι του Προσκοπισμού της περιοχής.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης – συνεστίασης, θα απονεμηθούν Ηθικές διακρίσεις, όπως κάθε χρόνο,  σε όσους έχουν προσφέρει στην τοπική και στην Ηλειακή κίνηση, ενώ θα γίνει σύντομη αναφορά για την επέτειο.  Τέλος, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την μουσική σε ένα επίκαιρο και διασκεδαστικό πρόγραμμα με τους Γ. Μιχαηλίδη, Μιχ. Τζίφα και Μάκη Ρομποτή. Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα στους κ.κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Ανδρέα Γιατρά, Παναγιώτη Καλαμπρέζο, καθώς και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia