FOLLOW US: facebook twitter

Οι μαθητές του Γυμνασίου Φιγαλείας και του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας στο ΚΔΑΥ Πατρών: Είδαν από κοντά τα οφέλη της ανακύκλωσης

Ημερομηνία: 25-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Πριν από λίγο καιρό οι μαθητές του Γυμνασίου Νέας Φιγαλείας συμμετείχαν στον διαγωνισμό ανακύκλωσης των Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, στον οποίο διακρίθηκαν και μετά από κλήρωση κέρδισαν μια δωρεάν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Πάτρα.

Έτσι χθες, η εκδρομή υλοποιήθηκε μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες από το 3ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας. Χρήσιμα και αποκαλυπτικά τα όσα άκουσαν οι μαθητές για την ανακύκλωση, για την αναγκαιότητα, τις δυσκολίες υλοποίησης της, αλλά και για τη στάση της εκάστοτε τοπικής αυτοδιοίκησης. Μια πραγματική σημαντική εμπειρία για τα παιδιά που κατανόησαν για ποιο λόγο επιβάλλεται να κάνουμε όλοι ανακύκλωση, αν θέλουμε να έχουμε ένα καθαρό περιβάλλον, λιγότερα σκουπίδια και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές των δύο σχολείων, ευχαρίστησαν την κα Τίτα Τερζή, που συνεχίζει να αγωνίζεται για το περιβάλλον και τον πολιτισμό και  όπως τόνισαν ελπίζουν να μπορέσουν όλα τα σχολεία να ενημερωθούν, γιατί μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στο μέλλον και να σώσουμε τον πλανήτη μας και την υγεία μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος