FOLLOW US: facebook twitter

Ιστορίες αγάπης…: Θεατρικά κείμενα μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου διασκευασμένα από την ομάδα τέχνης Πάροδος

Ημερομηνία: 25-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Μια νέα ψυχαγωγική και δημιουργική δραστηριότητα έρχεται να παρουσιάσει σε τρία σχολεία της Ηλείας το διήμερο 28 & 29 Μαΐου η ομάδα τέχνης Πάροδος, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.

Την Τρίτη το πρωί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου θα παρουσιαστούν θεατρικά κείμενα που έγραψαν μαθητές και μαθήτριες της Στ’ τάξης, με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού Διονυσίας Κωβαίου και με τον γενικό τίτλο «Ιστορίες αγάπης». Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη συνεχής περίοδος που η Πάροδος επιλέγει να δραματοποιήσει μαθητικά κείμενα – πέρυσι είχε παρουσιάσει κείμενα παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και το πρωί της Τετάρτης, θα επισκεφτεί τα δημοτικά σχολεία Επιταλίου και Αρχαίας Ολυμπίας, αντίστοιχα, όπου θα οργανώσει σειρά θεατρικών παιχνιδιών, στα οποία θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά των σχολείων, που θα ψυχαγωγηθούν παίζοντας και αυτοσχεδιάζοντας.

Όλες οι παραπάνω δράσεις γίνονται με την ακούραστη φροντίδα των διευθυντών/τριών Ελένης Κουνέλη, Αλέξη Σοφιανόπουλου και Βίκυς Βασιλοπούλου καθώς και των εκπαιδευτικών των σχολείων. Από την Πάροδο συμμετέχει επταμελής ομάδα με επικεφαλής τον εμψυχωτή της ομάδας Ηλία Πίτσικα, που έχει και τη σκηνοθεσία της παράστασης μαζί με την Ελένη Καλογιάννη. Συμμετέχουν επίσης οι μουσικοί Φαίη Κουφάκη και Κωνσταντίνος Δαμιανάκης καθώς και οι Αγγελική Σκουλίκα, Άννα Μπίζα, Μιχάλης Σαχάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος