FOLLOW US: facebook twitter

Οι ερασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας στο φεστιβάλ «Μώμος ο Πατρεύς»

Ημερομηνία: 08-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Επιλέχθηκε τιμητικά από τους διοργανωτές να παίξει ζωντανά την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο θέατρο Πάνθεον της Πάτρας με τη σάτιρα «Μια βλάχα στην Αθήνα»

Η Θεατρική Ομάδα ερασιΤΕΧΝΕΣ συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς»*. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, η θεατρική ομάδα  επιλέχθηκε τιμητικά από τους διοργανωτές ως μια εκ των τριών ομάδων που θα παίξουν ζωντανά την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 21:30 στο θέατρο Πάνθεον. Η παράσταση που παρουσιάζει η ομάδα μας λέγεται «Μια βλάχα στην Αθήνα» – ένα σατυρικό μονόπρακτο που σχολιάζει καυστικά την σύγχρονη κοινωνική και πολιτική κατάσταση. Περαιτέρω, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης θα φιλοξενηθουν για τρεις ημέρες στην Πάτρα προκειμένου υπάρξει γνωριμία, γόνιμες επαφές και ανταλλαγές απόψεων για το ερασιτεχνικό θέατρο αλλά και η απαραίτητη διασκέδαση!

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «Μώμος ο Πατρεύς» έχει σατιρικό χαρακτήρα και είναι διαγωνιστικό. Την οργάνωση έχει αναλάβει το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» και την παραγωγή η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia