FOLLOW US: facebook twitter

Οδηγίες για τις νέες προκηρύξεις

Ημερομηνία: 08-05-2019 | Συντάκτης:
Γράφει ο Σπύρος Ζαφειρόπουλος, Σύμβουλος Εργασίας & Εκπαίδευσης, MSc, MA

Για Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (Ε.Β.Π.), Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (Ε.Ε.Π.), Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.)

Σύμφωνα με πρόσφατο Δελτίο Τύπου του ΑΣΕΠ γνωστοποιήθηκε ότι η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους υποψηφίους της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Προκήρυξης 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 1.116 θέσεων τακτικού προσωπικού σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας, θα εκκινήσει στις 3 Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα. Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι προκηρύξεις:  4Κ/2019για 62 θέσεις προσωπικού στηνΕλληνική Εταιρεία Επενδύσεων και ΕξωτερικούΕμπορίου Α.Ε. – (ΥπουργείοΟικονομίας και Ανάπτυξης),με προθεσμία υποβολής αιτήσεων  μέχρι τις 23 Απριλίου2019 και 3Κ/2019 που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων τακτικού προσωπικού σε διάφορους φορείς, με προθεσμία τις 23 Μαΐου 2019.

Προκήρυξη 1ΕΑ/2019, 2ΕΑ/2019 για Ε.Β.Π. και Ε.Ε.Π.

Στις 2 αυτές προκηρύξεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί τα αντίστοιχα ΦΕΚ θα ακολουθηθεί διπλή διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Αρχικά θα πρέπει να κατατεθεί αίτηση συνοδευόμενη με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) υποχρεωτικά σε οποιαδήποτε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευση (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) (https://opsyd.sch.gr/).Η προθεσμία κατάθεσης αίτησης και δικαιολογητικών ορίζεται από την Τετάρτη 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα προχωρήσουν στην υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.asep.gr του ΑΣΕΠ.Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 21 Μαΐου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 5 Ιουνίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Αποτέλεσμα εικόνας για νέεσ θέσεισ εργασίασ

Προκήρυξη 3ΕΑ/2019 για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας ΕΑΕ

Αντίστοιχη διαδικασία θα ακολουθηθεί και στην προκήρυξη για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας ΕΑΕ. Αρχικά θα πρέπει να κατατεθεί αίτηση συνοδευόμενη με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά σε οποιαδήποτε ΔιεύθυνσηΠρωτοβάθμιας (για τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ61-ΠΕ71 και ΠΕ70-ΠΕ60 με εξειδίκευση στην ΕΑΕ) ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (για τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς των λοιπών κλάδων μεεξειδίκευση στην ΕΑΕ).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 8 Μαΐου 2019 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Περισσότερες Πληροφορίες

Γραφείο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων & Συμβουλευτική «exousiodotisi.GR»

Τηλέφωνο: 2622022114 email: exousiodotisi@gmail.com web: www.exousiodotisi.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος