FOLLOW US: facebook twitter

Ο Τουρισμός «πετάει» για νέο ρεκόρ – Αύξηση ταξιδιωτών από ΕΕ

Ημερομηνία: 02-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Τα τσαρτερ κατεβαίνουν το ένα µετά το άλλο στα δηµοφιλή νησιά, Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα. Η Σαντορίνη και η Μύκονος γράφουν τη δική τους ιστορία, καθώς αποτελούν ισχυρά και µοναδικά brand names για την Ελλάδα.

Hδη oι µεγάλες ξενοδοχειακές µονάδες εµφανίζουνπληρότητες που αγγίζουν το 90%. Σε Πελοπόννησο και Χαλκιδική οι τουρίστες εναλλάσσονται στα resorts κάθε βδοµάδα. Ο τουρισµός και φέτος έρχεται να απογειώσει το ΑΕΠ, να προσφέρει θέσεις εργασίας. Και, όπως όλα δείχνουν, έχουµε µπροστά µας άλλη µία χρονιά-ρεκόρ

Top 10

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί και φέτος στο διεθνές τουριστικό σκηνικό και εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στο top 10 των περισσότερων ευρωπαϊκών αγορών και να χαρακτηρίζεται ως «ο καλύτερος προορισμός για διακοπές αναψυχής». Την ίδια ώρα, η Πελοπόννησος περιλαμβάνεται στη λίστα µε τους 19 κορυφαίους προορισμούς του «CondéNastTraveler» για το 2019.. Ψηλά όμως βρίσκεται και σε ό,τι αφορά τη βιωματικήεμπειρία, που έχει να κάνει µε την ανταπόκριση στις προσδοκίες του επισκέπτη, την τοπική κουζίνα, την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, τις παραλίες, τη φιλοξενία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος