FOLLOW US: facebook twitter

«Ο Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϋ»

Ημερομηνία: 15-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Συνεχίζονται και πάλι από σήμερα Τετάρτη, οι παραστάσεις από την Ομάδα Θεάτρου ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ στον Απόλλωνα

Συνεχιζονται και πάλι από σήμερα Τετάρτη, οι παραστάσεις από την Ομάδα Θεάτρου ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ Πύργου, με το έργο «Ο Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϋ» ένα αριστουργηματικό αστυνομικό ψυχολογικό θρίλερ που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία από την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα μέλη της ομάδας αναμετρήθηκαν με το γνωστό και ιδιαίτερα απαιτητικό ψυχολογικό θρίλερ της Πατρίτσια Χάισμιθ και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στα θεατρικά πράγματα, μέσα από τη κινηματογραφική προσέγγιση της δράσης του έργου από τον σκηνοθέτη της παράστασης Αλέξανδρο Κοέν και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης Νίκος Λαϊνόπουλος, σε μια αναμέτρηση με τον ίδιο του τον εαυτό και έχοντας πολύχρονη πείρα σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στην εικοσάχρονη πορεία του στο ερασιτεχνικό θέατρο, καταφέρνει να αποδώσει με επιτυχία τον ψυχικά ασταθή, όπως τελικά αποδεικνύεται, Τομ Ρίπλεϋ.

Ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου που ερμηνεύει το ρόλο του Ντίκυ, στέκεται επάξια δίπλα στον πρωταγωνιστή, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου.

Η Νικόλ Σπηλιωτοπούλου ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία το ρόλο της Μαρτζ, η Μαρία Μαντά, όπως πάντα εξαιρετική, στο διπλό ρόλο της ΈμιλυΓκρήνληφ και της αξιωματικού της αστυνομίας κυρίας Ροβερίνας, ο Γιάννης Κλάδης στο ρόλο του Χέρμπερτ Γκρήνληφ, ο Σοφιανός Δημόπουλος στο ρόλο του ΦρέντυΜάϊλς, η Γιώτα Τόκα στο διπλό ρόλο της θείας Ντόττυ και της Σοφίας, η Φανή Ζάγκλη στο ρόλο της Τζενοβέφφα, η Έλενα Μπαγιώργου στο ρόλο της Σύλβια και η Γεωργία Καράμπελα στο διπλό ρόλο της Μερκέλλα και της υπαλλήλου του ταχυδρομείου.

Οι παραστάσεις, μετά από ένα διήμερο ρεπό, συνεχίζονται σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου πλην της Τσικνοπέμπτης και της Δευτέρας 20/2. Ώρα έναρξης παραστάσεων 9.30 μ.μ., ενώ κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο 2621036521 καθημερινά από 6.30 μ.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot