FOLLOW US: facebook twitter

Ο συγγραφέας Σπύρος Γιαννακόπουλος στο Δημοτικό Σχολείο Πελοπίου

Ημερομηνία: 05-12-2023 | Συντάκτης:

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πελοπίου, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν στο σχολείο τον αγαπημένο τους συγγραφέα Σπύρο Γιαννακόπουλο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης συνομίλησαν με τον συγγραφέα, που δήλωσε ότι αγαπά πολύ τα σχολεία της Ηλείας, τα οποία επισκέπτεται ανελλιπώς τα τελευταία επτά χρόνια.

Συζήτησε με τα παιδιά για τα βιβλία του, είπε από πού αντλεί την έμπνευσή του, πώς έγραψε τον «Τρύφωνα από τη Δρακολανδία», αποκάλυψε τους αγαπημένους τους συγγραφείς, και μίλησε και για το τελευταίο του βιβλίο, τον «Κοσμοναύτη».

Ακούραστα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, υπέγραψε βιβλία με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και με το γνωστό χιούμορ του ενθουσίασε τα παιδιά. Στο τέλος τον περίμενε μια έκπληξη.

Έκανε «ποδαρικό» στη μικρή βιβλιοθήκη του σχολείου που με πολλή αγάπη έχει διαμορφωθεί σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, κατάλληλο για διαβάσματα! Ένας υπέροχος μπουφές από τις μαμάδες του σχολείου έκλεισε μια ξεχωριστή και αξέχαστη μέρα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia