FOLLOW US: facebook twitter

Ο Σύλλογος Γυναικών Βουπρασίας έκοψε την πίτα του

Ημερομηνία: 23-01-2024 | Συντάκτης:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο στο καφέ «Opera» στη Βάρδα,  ο Σύλλογος Γυναικών Βουπρασίας «Συμμετοχή»  σε μια ζεστή εκδήλωση παρουσία μελών και φίλων τους, καθώς και του δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα, της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βάσως Σωτηροπούλου, της αντιδημάρχου Αλεξάνδρας Γιαννίτση και του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Βάρδας Τάκη Παναγόπουλου.

Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Χαράλαμπος, ενώ ο δήμαρχος Γ. Λέντζας ευχήθηκε στο Σύλλογο μια καλή και δημιουργική χρονιά, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους στηρίζοντας τις δράσεις του Συλλόγου Γυναικών της Βουπρασίας που έχει μια σημαντική πολιτιστική και κοινωνική προσφορά στην περιοχή.

Το Δ.Σ του Συλλόγου εκτός από τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τα ζαχαροπλαστεία “Το Κάτι Αλλο” και “Merci Vardas Kolonou” που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τους πρόσφεραν τις βασιλόπιτες και το κατάστημα “Be queen shop” για το δώρο που χάρισε στην τυχερή που έτυχε το ένα από τα φλουριά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia