FOLLOW US: facebook twitter

“Ο Πύργος όλοι εμείς”: Ευχαριστήριο μήνυμα

Ημερομηνία: 05-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με την ανακήρυξη των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων, ο ανεξάρτητος τοπικός συνδυασμός μας “Ο Πύργος όλοι εμείς” για την κοινότητα του Πύργου αναδείχθηκε ως ο συνδυασμός που πλειοψήφησε και αισθανόμαστε υπεύθυνα την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους πολίτες του Πύργου που στήριξαν και εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους την πρωτοβουλία μας αυτή.

Ο συνδυασμός μας ο οποίος λειτουργεί ως  κίνηση ενεργών πολιτών όλο αυτό το διάστημα μέχρι σήμερα έχει αναδείξει πολλές αδυναμίες αλλά και χαμένες ευκαιρίες της πόλης μας, έχει συμβάλει στον δημόσιο διάλογο μέσα από τις θέσεις και τις προτάσεις του και συνεχίζει ανεπηρέαστα από πολιτικές σκοπιμότητες για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

Πλέον από 1η Σεπτεμβρίου θα βρισκόμαστε και στον αυτοδιοικητικό χάρτη. Η δύναμη που μας δώσατε και η εμπιστοσύνη σας, μας τιμά ιδιαίτερα και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό της κοινότητάς μας. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε πάντα ανοιχτοί και καλοπροαίρετοι στο να ακούμε το πολίτη.

Δεσμευόμαστε ότι θα αναδεικνύουμε τα προβλήματα της πόλης μας, θα συνεργαστούμε με τη νέα δημοτική αρχή και τον δήμαρχο σε όλες τις θετικές πρωτοβουλίες που θα λάβει, διαφωνώντας παράλληλα όποτε λαμβάνονται αποφάσεις που δεν ευνοούν ή δεν προάγουν την ποιότητα ζωής μας και θα μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να γίνει ο Πύργος μια πόλη πολιτισμού και ανάπτυξης, μια ομορφότερη και καλύτερη πόλη. Θα προσπαθήσουμε μ’όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας και να σταθούμε επάξια στο ύψος των περιστάσεων ζητώντας παράλληλα και τη δική σας συμμετοχή.

Η κίνησή μας θα παραμείνει πιστή στον διάλογο που έχει ανοίξει με τους πολίτες, καθώς και στον στόχο της που είναι η άμεση κινητοποίηση και ενεργοποίηση όλων των πολιτών του Πύργου για την αποτελεσματική προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης. Θα κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή για να προσφέρουμε στον τόπο μας ένα καλύτερο αύριο!

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος