FOLLOW US: facebook twitter

Ο Πύργος και οι μεγάλες πόλεις της Ηλείας πλημμύρισαν χθες από κόσμο

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ευχές από τον Εμπορικό κόσμο-Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Κυριακάτικη αγορά

 

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα χθες στην πόλη του Πύργου αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις του νομού, όπου ο εμπορικός κόσμος πανέτοιμος, με στολισμένς βιτρίνες και όλου του κόσμου τα καλά,  υποδέχεται το καταναλωτικό κοινό για να κάνει τα ψώνια του για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τοις αγορές του σε είδη ένδυσης, υπόδησης, δώρων για τους αγαπημένους μας, για να προσφέρουμε χαρά. Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τη λιακάδα, οι δρόμοι πλημμύρισαν χθες από κόσμο, τα καταστήματα κρεοπωλεία, εμπορικά και μαγαζιά ειδών δώρου, όπως και τα καφέ ήταν γεμάτα και μακάρι όλες οι μέρες του χρόνου να ήταν σαν την χθεσινή.

Η Κυριακάτικη αγορά έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας, οι καταστηματάρχες του νομού  με μια τεράστια γκάμα προϊόντων που δεν έχουν τίποτα από άλλες μεγάλες πόλεις, χαμογέλασαν μετά από καιρό και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Η κίνηση αναμένεται βεβαίως να κορυφωθεί σήμερα με τις τελευταίες Χριστουγεννιάτικες αγορές για την μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου που σκορπά χαμόγελα, χαρά και αγάπη.

Το μήνυμα «στηρίζουμε τις Γιορτές την τοπική μας αγορά» έπιασε τόπο, γιατί κάνοντας τις αγορές μας από την πόλη μας στηρίζουμε την τοπική μας οικονομία. Σήμερα η Φιλαρμονική θα δώσει το Χριστουγεννιάτικο χρώμα, παντού θα ακούγονται κάλαντα και το επί γης ειρήνη.

Ο εμπορικός κόσμος μέσα από την Πρωινή στέλνει τις δικές του ευχές για Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά.

Διονυσία Μυλωνά

Η Διονυσία Μυλωνά μέσα από τη “Γευσιγνωσία” όλο το χρόνο μας προσφέρει γευστικές απολαύσεις ενώ αυτές τις γιορτές με τις επιλογές της και τις λιχουδιές της  μας ταξιδεύει σε παραμυθένιους κόσμους. Αξία ανεκτίμητη και η οικογενειακή επιχείρηση Ποτοποιία Μυλωνά με τα εξαιρετικά ποτά και λικέρ της μας εύχονται Καλές Γιορτές και χαρούμενα Χριστούγεννα.

Παναγιώτης Μαλλιόπουλος – Κρεοπωλείο ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία και πολλά χαμόγελα και εμείς και το προσωπικό μας κάνουμε τα πάντα για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας. Η κίνηση έχει κορυφωθεί., στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε ντόπια κρέατα πρώτης ποιότητας και πάντα σε προσιτές τιμές.

Almpanis hair styling- Γιώργος Αλμπάνης

Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά με υγεία για όλον τον κόσμο! Το Almpanis hair styling είναι εδώ για να επιμεληθεί και τις Γιορτές τα γιορτινά σας χτενίσματα, μοντέρνα κουρέματα και κομμώσεις για άνδρες και γυναίκες, για ονειρικές εμφανίσεις!

Η εταιρεία ΗΛΒΙΓΑΛ Καλομοίρης και το προσωπικό της, σας εύχονται ολόψυχα, Καλά Χριστούγεννα με οικογενειακή ευτυχία, υγεία και χαρά! Είμαστε στη διάθεση των πελατών μας για να τους εξυπηρετήσουμε πάντα με χαμόγελο, με τα δικά μας προϊόντα και με μια τεράστια γκάμα γαλακτοκομικών και άλλων προϊόντων.

Χρόνια πολλά!

ΗΛΒΙΓΑΛ Καλομοίρης

Ο μαγικός κόσμος του βιβλίου είναι εδώ! Το βιβλιοπωλείο LEXIS  στον Πύργο μας περιμένει να αγοράσουμε τα βιβλία μας  για τα δώρα μας προς τους αγαπημένους μας και εύχεται Καλά Χριστούγεννα και το φωτεινό αστέρι να φωτίζει τις ζωές μας όλο το χρόνο.

Νίκος Ζήρος Βιβλιοπωλείο LEXIS

 

Το Ζαχαροπλαστείο ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ By Caravel στα Λεχαινά, σας εύχεται Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία!

Κώστας Αγγελάτος

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της ΦΑΡΜΑ Ηλείας, σας εύχονται καλές και χαρούμενες γιορτές και ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2019!

Μαρίνος Δ. Τσάκωνας Κ. ΟΕ «ΦΑΡΜΑ Ηλείας»

Οι Υιοί Χρήστου Μανδαράκη Ο.Ε. σας εύχονται χαρούμενες γιορτές με υγεία και ευτυχία! Χρόνια πολλά σε όλους! Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.

Υιοί Χρήστου Μανδαράκη Ο.Ε.

 

Απ’ όλους εμάς στο café ALLEGRO, να έχετε Χαρούμενα και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!

Χρόνια πολλά!

café ALLEGRO Νίκος Αντωνόπουλος

 

Το κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ Σοφιανού σας εύχεται Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία!

Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευχαριστούμε τον κόσμο και τους πελάτες μας για την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας χρόνια τώρα!

Δ. Παπαντωνόπουλος- Δ. Σοφιανός

 

Ευχές για έναν καλύτερο χρόνο, για όλο τον κόσμο! Χρόνια Πολλά! Τα καταστήματά μας είναι στη διάθεση των καταναλωτών, με εξαιρετικά είδη ένδυσης και αξεσουάρ για τις Γιορτινές σας εξόδους.

Jennys και SCOUT

Το Βιβλιοπωλείο «ΚΟΡΚΟΛΗΣ» σας εύχεται χαρά, ευτυχία, υγεία και όλα τα καλά του κόσμου! Το 2019 να είναι καλύτερο για όλους και μην ξεχνάτε ότι ένα βιβλίο είναι πάντα το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σας.

Δώρα Κορκολή

Το Κτήμα Μπριντζίκη εύχεται Καλές και χαρούμενες γιορτές, με δεκάδες προτάσεις εκλεκτών κρασιών που θα συνοδέψουν τα γιορτινά τραπέζια μας

ABELON KTIMA BRINZIKI

 

Το Piano & Music σας εύχεται χαρούμενες και ευτυχισμένες γιορτές!

Χρήστος Τσατσαμπάς

Τα καταστήματα αθλητικών ειδών «EVO» σας εύχονται Χαρούμενα και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα! Στα καταστήματά μας θα βρείτε και τις ημέρες των εορτών το top της αθλητικής μόδας από τα κορυφαία brands του χώρου για την γυναίκα, τον άνδρα και τώρα για το παιδί.

Χρόνια πολλά!

Αννα Τσιακριλή

 

Το εστιατόριο «ΑΙΓΛΗ» σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία! Σας περιμένουμε για τις Χριστουγεννιάτικες εξόδους σας με εκπληκτικά γιορτινά μενού για να περάσετε όμορφες στιγμές με καλό φαγητό και να διασκεδάσετε.

Εστιατόριο «ΑΙΓΛΗ»

Η επίχείρηση ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ εύχεται σε όλον τον κόσμο Καλές Γιορτές με αγάπη και μας περιμένει με εξαιρετικά προϊόντα, ντόπια φρέσκα πουλερικά και κατεψυγμένα  για να στρώσουμε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας με ένα υπέροχο μενού!

Επιχείρηση ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος