FOLLOW US: facebook twitter

Ο παρατηρητής αγώνα και ο Δήμαρχος

Ημερομηνία: 24-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιάννης Ανδριόπουλος ήταν ο «εκλεκτός» της ΕΠΣΗ για παρατηρητής στους αγώνες των πλέι-οφ της Α΄ Κατηγορίας. Ο παλαίμαχος του Αστέρα Αμαλιάδας και άλλων ομάδων τέλεσε καθήκοντα παρατηρητή αγώνα σε έξι από τους οχτώ αγώνες των πλέι-οφ!

Συγκεκριμένα ήταν παρατηρητής αγώνα στους δύο εντός έδρας αγώνες της Θύελλας με τον Ηλειακό στο Ενωσιακό, στον δεύτερο ημιτελικό Αστέρας-Ξενοφών στην Αμαλιάδα και στους τρεις τελικούς ανάμεσα στον Ξενοφώντα και τον Ηλειακό! Ο Ανδριόπουλος είναι ένα αξιοσέβαστο πρόσωπο μεταξύ των αξιωματούχων των αγώνων, χαίρει της εκτίμησης όλων των σωματείων και δεν είναι τυχαία η επιλογή του από την Διοργανώτρια αρχή, στα πιο σημαντικά ματς της σεζόν. Στη φωτογραφία μαζί με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, στον τελευταίο τελικό της Κυριακής στην Κρέστενα, στον οποίο-ειρήσθω εν παρόδω- εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμησή του για το έργο του.

Ο Γιάννης Λέντζας βρέθηκε και αυτός στο γήπεδο Κρεστένων για να παρακολουθήσει τον τελικό και να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του Δήμου του, τον Ηλειακό. Όπως έκανε άλλωστε και το Σάββατο στην Ανδραβίδα, στη φιέστα της Δάφνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia