FOLLOW US: facebook twitter

Ο Πανελληνιονίκης της Άρσης Βαρών Τάκης Ευθυμίου στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κράλλη

Ημερομηνία: 12-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το κίνημα των ΑΜΕΑ είναι η αιτία για να υψωθεί η ελληνική σημαία και να ακουσθεί ο εθνικός ύμνος σε όλο τον κόσμο, με την κατάκτηση ολυμπιακών μεταλλίων σε όλους τους παραολυμπιακούς αγώνες. Αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα των ΑΜΕΑ είναι η έκφρασή τους στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Ήλιδας.

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι,κατόπιν  πρωτοβουλίας της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Σαλτάρη, υπήρξε κυβερνητικό ενδιαφέρον και επιλέχθηκαν ο Δήμος Ήλιδας  και ο Δήμος Αλίμου ως τουριστικοί προορισμοί, για να φιλοξενήσουν το καλοκαίρι του 2019 παραολυμπιονίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού παραβρέθηκε και ο  Δήμαρχος Ήλιδας, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, προκειμένου να αναλάβει τις δεσμεύσεις που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Με δεδομένη την έλλειψη πολιτικής υπέρ των ΑΜΕΑ τα τελευταία χρόνια, ζητάμε το θέμα να τεθεί σε προτεραιότητα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία, καθώς το πρόγραμμα θα μεταφερθεί σε άλλο δήμο, αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις που προβλέπονται.

Εγώ προσωπικά σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, αναζητώντας νέους δρόμους διεκδίκησης για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ, συστρατεύομαι με τον οραματιστή δήμαρχο, Δημήτρη Κράλλη, στη βάση προγραμματικών δεσμεύσεων , όπως αυτές περιγράφονται στις θέσεις της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ».

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 680 συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές του 2014, και να τους υποσχεθώ ότι ο αγώνας υπέρ του κινήματος των ΑΜΕΑ θα είναι συνεχής και αταλάντευτος στο μέλλον που έρχεται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος