FOLLOW US: facebook twitter

Μεταφορά ημερομηνίας έναρξης αιτήσεων του ΕΠΑνΕΚ: Αποδεκτό έγινε το αίτημα του ΕΒΕ Ηλείας από τον Υπ. Οικονομικών

Ημερομηνία: 12-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Αποδεκτό έκανε ο Υπουργός Οικονομικών, το αίτημα του Επιμελητηρίου Ηλείας για μεταφορά της ημερομηνίας έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των δύο Δράσεων (06/02/2019) που έχουν προκηρυχθεί μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο των προβλημάτων που προκύπτουν από τους οδηγούς υλοποίησης και να αποσαφηνιστούν βασικά ερωτήματα των υποψήφιων επενδυτών έτσι ώστε να επενδύσουμε όλοι μαζί σε ολοκληρωμένα και υγιή επιχειρηματικά σχέδια που θα είναι ικανά να τονώσουν και πάλι την τοπική μας οικονομία.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την μεταφορά της ημερομηνίας έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής  στη Δράση «Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» που ως νέα ορίζεται η 20/02/2019.

Το ίδιο ισχύει και για τη Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας :Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση» που ως νέα ορίζεται η 27-2-2019 με καταληκτική ημερομηνία στις 09-5-2019.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε επικοινωνήσετε με τα γραφεια του ΕΒΕ Ηλείας στον 3ο όροφο ή τηλεφωνικά στο 2621029177 ή μέσω email στο ilich-gr@otenet.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος