FOLLOW US: facebook twitter

Ο Νίκος Σταθακόπουλος σε έναν… άλλο ‘μαραθώνιο’ με τον Γιάννη Λυμπέρη!

Ημερομηνία: 10-08-2023 | Συντάκτης:

Συμμετέχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’


Με ανθρώπους που εργάζονται και δραστηριοποιούνται στον τόπο τους, με νέους έχουν δημιουργήσει την οικογένειά τους και επιδιώκουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους, σε έναν δήμο που θα θέλεις να ζήσεις σε αυτόν και όχι να εγκαταλείψεις, πλαισιώνεται διαρκώς η παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Γιάννης Λυμπέρης υποδέχτηκε στην παράταξη τον Νίκο Σταθακόπουλο, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Παρακολουθώ την πορεία του Νίκου και θαυμάζω την αγωνιστικότητά του, το πείσμα και την προσήλωσή του στον στόχο. Ανθρώπους σαν τον Νίκο χρειαζόμαστε στον δήμο, που θέτουν στόχους και φτάνουν πάντα στην γραμμή του τερματισμού!».

Ο Νίκος Σταθακόπουλος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών και είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, καθώς συμμετάσχει σε μαραθωνίους, ενώ είναι πρόεδρος του Συλλόγου RUN Αμαλιάδας.

«Οι περισσότεροι με γνωρίζουν μέσα από τους αγώνες μου στους μαραθωνίους, ήρθε η ώρα να δώσω έναν διαφορετικό αγώνα αυτή τη φορά, για το καλό της Αμαλιάδας και του δήμου μας. Μέσα από την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Λυμπέρη, οι συνδημότες μου θα γνωρίσουν και ένα άλλο πρόσωπο» ανέφερε ο Νίκος, αποδεχόμενος την πρόταση της υποψηφιότητας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia