FOLLOW US: facebook twitter

Ο Λευτέρης Βαρουξής στο Επιτάλιο

Ημερομηνία: 16-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με τέτοιους παραγωγικούς ανθρώπους και δραστήριους κατοίκους σαν εσάς η Ηλεία ελπίζει στη νέα δυναμική της!

Ως μια κυρίαρχη αγροτική περιοχή που πρέπει να αποκτήσει και πάλι την αίγλη της και  να μπορέσει να λειτουργήσει για τον τόπο μας με ξεχωριστή δυναμική χαρακτήρισε το Επιτάλιο ο Λευτέρης Βαρουξής που το επισκέφθηκε πρόσφατα και μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα φιλοξενίας είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους του.

Το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ έδωσε τα εύσημα στους δημότες του Επιταλίου γιατί όπως πολλές φορές επεσήμανε είναι δραστήριοι άνθρωποι,  δημιουργικοί παραγωγοί της γης τους, ενω Ιδιαίτερη μνεία έκανε επίσης και στην παρουσία των Νέων Ανθρώπων που με τους Συλλόγους και τις Κινήσεις τους διατηρούν υψηλά στάνταρ της πολιτιστικής ζωής του τόπου.

Πώς λοιπόν να μην ελπίζουμε και να μην στηρίζουμε τέτοιους ανθρώπους; … είπε ο Λευτέρης Βαρουξής  και πρόσθεσε ότι τώρα ακριβώς είναι μια χρονική συγκυρία που ξεπερνώντας την περίοδο τ ης κρίσης οφείλουμε να δούμε πιο σοβαρά και πλέον αποφασιστικά το επενδυτικό κομμάτι που θα ενισχύσει την απασχόληση και θα δώσει κίνητρα που μας χρειάζονται για να παραμείνουν  οι Νέοι στον τόπο μας.

Ένα βασικό σημείο που ακολούθως συζητήθηκε με αφορμή και τα παραπάνω ήταν οι υποδομές οι οποίες κρίνονται απαραίτητες  για να βοηθήσουν τη ζωή αλλά και την πρόσβαση των κατοίκων στις σημερινές δουλειές τους. « Δεν είναι τυχαίο ότι στο Επιτάλιο και την ευρύτερη περιοχή όπου έχουμε και τις αποξηραμένες εκτάσεις της πρώην λίμνης να παρατηρούνται πλημμύρες και να «πνίγονται» καλλιέργειες που με πολύν κόπο ετοιμάζονται από  τους αγρότες μας. Και ακόμη έχουμε δει διαλυμένους δρόμους  που κάνουν την βατότητα δύσκολη έως αδύνατη. Παράλληλα με τα αγροτικά ζητήματα ετέθη και ο «βραχνάς» του αγροτικού κόσμου με τον ΤΟΕΒ τα προβλήματα λειτουργίας τους και τις οφειλές προς τη ΔΕΗ. Τονίσθηκε πάντως ότι το ΔΣ του Οργανισμού έχει καταφέρει να μειώσει το κόστος οφειλών  με χρηστή και συγκρατημένη  διαχείριση αλλά σίγουρα απαιτείται μια ίσως και μόνιμη λύση από την  Πολιτεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος