FOLLOW US: facebook twitter

Ο Ηλείος Σπύρος Σκλάβος στο «τιμόνι» της νότιας Ελλάδας!

Ημερομηνία: 27-01-2023 | Συντάκτης:

-Παραμένει στο «τιμόνι» της Δυτικής Ελλάδας ο επίσης Ηλείος Απ. Μαρτζάκλης

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Στα χέρια ενός Ηλείου είναι από χθες οι αστυνομικές αρχές της Νότια Ελλάδας, καθώς Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, ο Σπυρίδων Σκλάβος από τη Θεισόα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων προήχθη Αντιστράτηγο και τοποθετήθηκε Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Στο «τιμόνι» της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας παρέμεινε ο επίσης ηλειακής καταγωγής Υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης (από τη Λασιώνα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας), ο οποίος κρίθηκε διατηρητέος και τοποθετήθηκε εκ νέου στη θέση όπου υπηρετεί.

Αλλαγή αναμένεται να έχουμε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, καθώς ο Μιχάλης Οικονομόπουλος αποστρατεύτηκε αφού πρώτα προήχθη στον βαθμό του Υποστράτηγου.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, ακόμα παραμένει άγνωστος, αφού έως αυτή την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχαν ολοκληρωθεί οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρωινής, υπάρχουν τρία σενάρια: το πρώτο αφορά την τοποθέτηση Ηλείου αξιωματικού που υπηρετεί σε άλλη Αστυνομική Διεύθυνση (παίζουν δύο ονόματα), το δεύτερο σενάριο προβλέπει την τοποθέτηση αξιωματικού που ήδη υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και το τρίτο σενάριο αφορά την επιστροφή αξιωματικού που έχει ήδη υπηρετήσει στον νομό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot