FOLLOW US: facebook twitter

Ο Ηλείος ερμηνευτής, Γ. Κορίζης παρουσίασε τη νέα του καλλιτεχνική δουλειά: «Δίκαιοι έρωτες»

Ημερομηνία: 10-03-2022 | Συντάκτης:

Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκόμισε η μουσική παράσταση ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ, που παρουσίασε κάνοντας αρχή από τον Πειραιά, ο νεαρός ταλαντούχος Ηλείος ερμηνευτής Γιάννης Κορίζης την περασμένη Πέμπτη στην κεντρική σκηνή του ιστορικού θεάτρου «Κάτω από την Γέφυρα». Μεταξύ των θεατών και αρκετοί Ηλείοι της Αθήνας που απόλαυσαν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και τις συνεργασίες που έχει κάνει με γνωστούς καλλιτέχνες, καθώς και τραγούδια μεγάλων δημιουργών.

Τα κείμενα της μουσικής παράστασης ήταν του πατέρα του Δημήτρη Κορίζη, ενώ στο ρόλο της αφηγήτριας ήταν η νεαρή Πυργιώτισσα ηθοποιός Έλενα Γαβρά! Μαζί τους μια πλειάδα κορυφαίων μουσικών, με πρωτοστάτη τον Χρήστο Κουμούση στο Πιάνο και στις ενορχηστρώσεις!

Ο ίδιος ο Γιάννης Κορίζης παρουσιάζοντας την ταυτότητα της παράστασης τόνισε ότι «Οι “Δίκαιοι Έρωτες” είναι μια ευχή όλων μας, μια ευχή που μόνο με την αληθινή αγάπη μπορεί να πραγματοποιηθεί!! Μια “πληγωμένη” λέξη, ένα χαμόγελο, μια ανεκπλήρωτη συζήτηση, ένα φιλί, ένας δισταγμός!»

Συγκινημένος ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που πήγε στην παράσταση λέγοντας «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους για τη μεγάλη σας αγκαλιά και την αγάπη σας! Τραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, χαμογελάσαμε! “Αφηγηθήκαμε” την ίδια την ζωή μέσα από τους “Δίκαιους Έρωτες”! Εις το επανιδείν!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος