FOLLOW US: facebook twitter

Ο «Ηχόκηπος» Επιταλίου μετατράπηκε σε Μπουάτ για μια νύχτα!

Ημερομηνία: 23-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Ατμοσφαιρική βραδιά με τον Γιώργο Αραπάκη από τον Πολιτιστικό «Επί της Αλός»

Γράφει η Κική Κολοβέρου- [email protected]

Μια υπέροχη βραδιά, με τον τραγουδοποιό Γιώργο Αραπάκη, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Ηχόκηπου» Επιταλίου που έχουν δημιουργήσει στο αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Επι της Αλός».
Ο αγαπημένος «μουσικάνθρωπος» Γιώργος Αραπάκης, δημιουργός των «Βατράχων» της μουσικής σοφίτας στην οδό Σόλωνος που άφησε εποχή, ο καλλιτέχνης που έχει συνεργαστεί με τον Νικόλα Άσιμο, τον Χρ. Λεοντή, τον Θ. Μπακαλάκο, τον Μάνο Λοίζο, τον Λουκιανό Κηλαϊδόνη, την Ξ. Καλογεροπούλου κ.α. ταξίδεψε το κοινό στην εποχή των Μπουάτ ερμηνεύοντας με την κιθάρα του τραγούδια δικά του αλλά και των Χατζηδάκη, Σαββόπουλου, Καββαδία, Θεοδωράκη και άλλων.
Την ξεχωριστή αυτή βραδιά πλαισίωσαν με τον δικό τους σύγχρονο ήχο, η Ζωή Μιχοπούλου, ο Παύλος Στεφανίδης και ο Φίλιππος Χατζηγεωργίου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και στην έκθεση ζωγραφικής του Θοδωρή Οικονόμου που φιλοξενούνταν στο αρχοντικό και που το βράδυ το Σαββάτου ολοκληρώθηκε. Τα μέλη του Συλλόγου, με ανάρτηση τους ευχαριστούν τον Κώστα Παπανδρινόπουλο για την προσφορά του εξαίσιου κρασιού και την κυρία Σία Ξύδη για την πολύτιμη βοήθειά της σε όλες τις εκδηλώσεις τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia