FOLLOW US: facebook twitter

Visit Greece – Athens around the clock: Ο Γιώργος Βούκανος υπογράφει την μουσική για το νέο τηλεοπτικό σποτ του ΕΟΤ

Ημερομηνία: 13-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την μουσική για το νέο τηλεοπτικό Spot του ΕΟΤ που προβάλει την  Αθήνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τον τίτλο “Athens around the clock”έγραψε ένας δικός μας γνώριμος,  ο γνωστός μουσικοσυνθέτης -που υπήρξε και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ανδραβίδας- Κυλλήνης – Γιώργος Βούκανος.  Μάλιστα το spot  το ανέβασε  ήδη το επίσημο site του EOT www.visitgreece.gr και έχει χιλιάδες views και πολύ καλές κριτικές.

Το βίντεο μας ξεναγεί στα πιο χαρακτηριστικά και όμορφα σημεία της πρωτεύουσας ακολουθώντας μια διαδρομή για ένα 24ωρο που  θα μπορούσε να περιηγηθεί ο επισκέπτης και τι θα μπορούσε να απολαύσει σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Η Αθήνα στα καλύτερά της!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον George Voukanos, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και κοντινό πλάνο

Παράλληλα ο Γιώργος Βούκανος,  ανήσυχη καλλιτεχνική φύση, συνεχίζοντας την δημιουργική καλλιτεχνική του πορεία,  με την νέα χρονιά θα κυκλοφορήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο το Ταξιδάκι με παιδικά τραγούδια,  σε ποίηση Αντώνη Σαμαράκη με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών σε παραγωγή του Δήμου Αργυρούπολης Ελληνικού για το έτος Σαμαράκη 2020 που θέσπισε το Υπουργείο Πολιτισμού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τηλεοπτικό σποτ του ΕΟΤ στην παρακάτω διεύθυνση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος