FOLLOW US: facebook twitter

Δημιουργούν Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Ανδραβίδα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο του ΟΣΕ

Ημερομηνία: 13-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στη δημιουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στο χώρο του εγκαταλελειμμένου μέχρι σήμερα παλιού σταθμού του ΟΣΕ στην Ανδραβίδα, προχωρούν εθελοντές της περιοχής μετά από πρωτοβουλία της τέως προέδρου της κοινότητας κ. Αγγέλας Τζιούμα και την στήριξη της δημοτικής αρχής.

Η πρόταση για την αξιοποίηση του κτιρίου, κατατέθηκε μεσω αιτήματος στο Τοπικό Συμβούλιο Ανδραβίδας από την κ. Τζιούμα και μάλιστα βρήκε θετική ανταπόκριση με τον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα να επισκέπτεται τον παλιό σιδηροδρομικό μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Πέτρο Ανυφαντή προκειμένου να λάβει περισσότερες πληροφορίες για το σπουδαίο αυτό εγχείρημα.

Όπως τονίστηκε, οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου θα ξεκινήσουν από εθελοντές με την έλευση της νέας χρονιάς προκειμένου το συντομότερο δυνατό, να λειτουργήσει φιλοξενώντας τον πνευματικό θησαυρό της ευρύτερης περιοχής αλλά και συλλογές βιβλίων.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε μισθώσει το κτίριο Σιδηροδρομικού σταθμού Ανδραβίδας για την χρήση πολιτιστικών δραστηριοτήτων υπό τον όρο να το αποκαταστήσει με έξοδα και δαπάνες του δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος