FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γ. Αλεξανδρόπουλος νέος πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας 

Ημερομηνία: 24-01-2024 | Συντάκτης:

Τα μέλη του ΔΣ της Επιχείρησης

Ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) της Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος.

Τα υπόλοιπα μέλη που ορίστηκαν, είναι ο Γιώργος Γαλύφας, με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο ΠέτροΓκούβα, ο Γιώργος Λινάρδος με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο ΑντώνηΧρυσανθακόπουλο, ο Κων/νος Σοφιανός με αναπληρωτή το δημοτικό σύμβουλο Κρέζο Γεώργιο και η Αθηνά Ηλιοπούλου, με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο ΚωνσταντίνοΤζούβαλη.  Επίσης ορίστηκε ο δημότης Ανδρέας Σκούτας, με αναπληρώτρια τη δημότισσα Βασιλοπούλου Χριστίνα, ο Χαρίκλεια –Μαρία Παναγιωτακοπούλου, με αναπληρώτρια της τη δημότισσα Αγγελική Σγάρτσου.

Από την αντιπολίτευση ορίστηκαν ο πρώην πρόεδρος Νίκος Μαρούντας, με αναπληρωτή το δημοτικό σύμβουλο Καρκούλια Νικόλαο, και η Ρόη ΑτωνοπούλουΡοϊδούλα, με αναπληρωτή το δημοτικό σύμβουλο ΦώτιοΚωσταριά. Επίσης ορίστηκαν η Μαρία Παπαδοπούλου ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στην επιχείρηση (Δ.Ε.Υ.Α. Α.Ο), με αναπληρωτή τον ΑγγελοΣπυρογιάννη και η Βασιλική Μπουρνά, ως εκπρόσωπος περιβαλλοντικού ή κοινωνικού φορέα της περιοχής, με αναπληρώτρια της την Ευθυμία Γιαλλαμά του Δημήτριου.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και σε κάθε περίπτωση λήγει το αργότερο τρεις  μήνες μετά τη συγκρότηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Αντιπρόεδρος θα οριστεί κατά την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου με ψηφοφορία μεταξύ των μελών του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος