FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γ. Φωτεινόπουλος για την ίδρυση Εσπερινού ΓΕΛ στη Ζαχάρω: «Καρπός κοινών προσπαθειών της Δ/νσης και του δήμου Ζαχάρως»

Ημερομηνία: 17-06-2021 | Συντάκτης:
-Σε ΦΕΚ η απόφαση που επιβεβαιώνει πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ της Πρωινής

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύτηκε, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) – ΦΕΚ B 2538 – 14.06.2021– της Υφυπουργού ΠΑΙΘ κας Ζ. Μακρή και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κου Θ. Σκυλακάκη  «Ίδρυση σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ίδρυση Λυκειακών Τάξεων και Κατάργηση σχολικής μονάδας», σύμφωνα με την οποία ιδρύεται Εσπερινό Λύκειο Ζαχάρως, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό χθεσινό ρεπορτάζ της Πρωινής. Οι διαδικασίες δημιουργίας της νέας σχολικής μονάδας στη Ζαχάρω έχουν ήδη ξεκινήσει σε συνεργασία της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του δήμου Ζαχάρως, για μια σχολική μονάδα που σίγουρα θα την αγκαλιάσει μια μεγάλη μερίδα πολιτών που θα επιθυμούσαν να φοιτήσουν στο νυχτερινό ΓΕΛ.

Ο  Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Γιώργος Φωτεινόπουλος σε δήλωσή του τόνισε χθες ότι «η Διεύθυνση προωθεί επίμονα και συστηματικά την εκπαιδευτική αναβάθμιση, πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές. “Η ΚΥΑ ίδρυσης του Εσπερινού ΓΕΛ στη Ζαχάρω είναι καρπός προσπαθειών και στενής συνεργασίας με το Δήμο Ζαχάρως. Ξεκινήσαμε ήδη τη διαδικασία υλοποίησης της λειτουργίας του σχολείου. Θα επιμείνουμε και την επόμενη χρονιά για υλοποίηση και των άλλων δύο προτάσεων μας για ίδρυση Εσπερινού ΕΠΑΛ στον Πύργο και εργαστηριακού κέντρου στην Αμαλιάδα”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος