FOLLOW US: facebook twitter

Ο Ν. Φαρμάκης βράβευσε τους μαθητές του Γυμνασίου Δίβρης και Λ.Τ.: Ανέδειξαν την Δίβρη και πήραν το πρώτο βραβείο!

Ημερομηνία: 01-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το πρώτο βραβείο, που κατέκτησαν συμμετέχοντας στο μαθητικό διαγωνισμό «Αναδεικνύω την περιοχή μου» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και του ΠΕΚΕΣ, απένειμε στους μαθητές του Γυμνασίου Δίβρης και Λ.Τ. το βράδυ της Δευτέρας, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης.

“Εξαιρετικές ιδέες, εμπνευσμένες προτάσεις, προσεγγίσεις με ιδιαίτερες ευαισθησίες για το περιβάλλον γνωρίσαμε μέσα από τον μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο «Αναδεικνύω την Περιοχή μου», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας. Το βράδυ της Δευτέρας είχα την χαρά να απονείμω τα βραβεία στις νικήτριες ομάδες» ανέφερε σε ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, σημειώνοντας και τις ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και ήταν:                                                                                                                       

1η θέση: “Παραδοσιακό χωριό Λαμπεία ή Δίβρη” – (ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΠΕΙΑΣ Λ.Τ)

2η θέση: “Φαράγγι του Βουραϊκού” – (1o ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ)

3η θέση: “Αρχαία Καλυδώνα” – (ΓΕΛ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ)”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον μαθητικό διαγωνισμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου διασυνοριακής συνεργασίας «Promoting Area Attractiveness through Hiking and Introducing a Different Touristic Approach (P.A.T.H.)», το οποίο έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020. Οι δράσεις του στόχο έχουν την ενίσχυση της τουριστικής προβολής και ανάδειξης της Δυτικής Ελλάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος