FOLLOW US: facebook twitter

Ο Ερμής Πλατάνου στην Α2

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95933″ img_size=”full”][vc_column_text]Η ΕΠΣ Ηλείας ανήρτησε τροποποιημένη προκήρυξη των πρωταθλημάτων και στην Α2 η 14η ομάδα που συμπληρώνει την κατηγορία είναι ο Ερμής Πλατάνου. Έτσι, οι 14 ομάδες που θα πάρουν μέρος στην Α2 τη νέα σεζόν είναι οι εξής: Λ.Αστέρας Σκουροχωρίου, Ηλειακός Λεχαινών, Θύελλα Καταραχίου, Α.Ε. Πηνείας,  Πρόοδος Σαλμώνης, Δάφνη Ανδραβίδας, Κεραυνός Βρίνας, Λέοντες Αμαλιάδας, Εθνικός Γερακίου, Αετός Κέντρου, Ατρόμητος Βαρβάσαινας, Α.Ο. Μακρισίων, Διγενής Χαριάς, Ερμής Πλατάνου. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου, ενώ η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, θα υπάρχουν πλέι-οφ για την άνοδο μεταξύ των τεσσάρων πρώτων, εκτός κι αν ο πρώτος της κανονικής περιόδου έχει διαφορά μεγαλύτερη των 4 βαθμών από το δεύτερο, οπότε προβιβάζεται απευθείας και στα πλέι-οφ θα συμμετάσχει ο 5ος της βαθμολογίας (θα προβιβαστούν συνολικά 2 ή 3 ομάδες).

Για τον υποβιβασμό θα πέσουν από 2 έως 4 ομάδες, σε συνάρτηση με το τι θα γίνει με τις ηλειακές ομάδες της Γ΄ Εθνικής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot