FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Θεοδωρακόπουλος

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός θα πορευτεί τη νέα σεζόν με προπονητή τερματοφυλάκων τον Σάκη Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος έχει φορέσει για πολλά χρόνια τη φανέλα της ομάδας, γνωρίζει καλά το κλίμα και τη νοοτροπία που υπάρχει στις τάξεις του Πανηλειακού και με την εμπειρία του θα ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας. Η ανακοίνωση του Πανηλειακού αργά το βράδυ της Δευτέρας, ήταν η εξής: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας αναλαμβάνει ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος. Ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας μας, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού κατά την τελευταία δεκαετία, συμφώνησε να ενισχύσει με τις γνώσεις του στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων συνδράμοντας έτσι στη νέα προσπάθεια της ομάδας μας. Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον Σάκη καλή αρχή και καλή επιτυχία στο νέο του έργο».

«Επιστροφή στην κανονικότητα»

Ο Πανηλειακός θα συμμετάσχει φέτος σε όμιλο αμιγώς πελοποννησιακό και η ερυθρόλευκη Διοίκηση χαρακτήρισε τον καταρτισμό του 7ου Ομίλου ως… επιστροφή στην κανονικότητα: «Επιστροφή στην … κανονικότητα, μετά την περσινή «Οδύσσεια», για τον Πανηλειακό και τις ομάδες του νομού Ηλείας, καθώς στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής, η ομάδα μας τοποθετήθηκε σε έναν όμιλο αμιγώς πελοποννησιακό. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μας τοποθετήθηκε στον 7ο όμιλο μαζί με τις ομάδες της Αχαΐας, της Μεσσηνίας, της Ζακύνθου, της Λακωνίας και της Αργολίδας.

Πάντως, ούτε φέτος έλειψαν οι αλχημείες, με τις ομάδες του νομού Αρκαδίας να τοποθετούνται σε όμιλο με ομάδες της Ανατολικής Αττικής και των νησιών του Αιγαίου…», ανέφερε η ανακοίνωση του Πανηλειακού το βράδυ της Δευτέρας.

*Λίγες μέρες μετά την απόκτησή του, ο Νίκος Μαλέσκος αποτελεί παρελθόν από τον Πανηλειακό καθώς λύθηκε η συνεργασία μαζί του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος