FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δ/ντής του Δημόκριτου σήμερα στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου

Ημερομηνία: 26-03-2023 | Συντάκτης:

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2023 και ώρα 10.10 π.μ., στο χώρο του 1ου Γυμνασίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν το 1ο Γυμνάσιο Πύργου και το Γυμνάσιο Λάλα, με θέμα “H Τεχνολογία και η επίδρασή της στη διαμόρφωση του μέλλοντος».

Στην εκδήλωση θα τιμήσουν και θα λαμπρύνουν με ομιλίες τους:

Ο Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» – Διευθυντής Ερευνών στο Εργαστήριο Βιομοριακής Φυσικής, κ. Νούνεσης Γεώργιος.

Στελέχη της Σχολής Εκπαίδευσης Τεχνιτών Τηλεπικοινωνίας ΣΕΤΤΗΛ Πύργου και
Το μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, κα Μπούρα Κωνσταντίνα, M.Sc., Ph.D., του Εργαστηρίου Βιοχημικής Μηχανικής και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος, του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν από το 1ο Γυμνάσιο Πύργου, τα οφέλη για την τοπική κοινωνία και την εκπαιδευτική πρακτική, από τη λειτουργία αισθητήρων – μετρητών μικροσωματιδίων αέρα που έχουν εγκατασταθεί στο σχολείο και από το Γυμνάσιο Λάλα, τα παιδαγωγικά οφέλη – ιδιαίτερα στην κουλτούρα του σχολείου – από την ανάδειξη της Ρομποτικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος