FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δ. Αβραμόπουλος ομιλητής σε ημερίδα της  ΠΟΜΙΔΑ και της Ένωσης Ιδιοκτητών Αχαΐας

Ημερομηνία: 20-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ομιλητής στην 26η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ της ΠΟΜΙΔΑ και της Ένωσης Ιδιοκτητών Νομού Αχαΐας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Πάτρα, στο πλαίσιο του 26ου «FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», ήταν ο πρ. Επίτροπος και Υπουργός, Βουλευτής Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στην διάρκεια του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν οι πρόσφατες φορολογικές εξελίξεις σε σχέση με τα ακίνητα, οι αλλαγές στη στεγαστική πολιτική, τις μισθώσεις, μεταβιβάσεις και την λειτουργική – ενεργειακή αναβάθμισή τους.

Ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος εξήρε τον ρόλο της ΠΟΜΙΔΑ ως συμβούλου της Πολιτείας, αναπτύσσοντας τις θέσεις του για τα θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων ανέφερε ότι η Ελλάδα σήμερα είναι ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις σε ακίνητα, γεγονός που έχει εκτινάξει στα ύψη τις τιμές των ακινήτων και επισήμανε πως υπάρχει κίνδυνος οι νέες γενιές να αρχίσουν να εκποιούν αυτά που παίρνουν από τους γονείς και τους παππούδες επειδή δεν μπορούν να αντέξουν τα φορολογικά βάρη. Η ιδιοκτησία -τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος-  προστατεύεται διεθνώς και από το Ελληνικό Σύνταγμα, συχνά δε αποτελεί και εύκολο στόχο ως πηγή χρηματοδότησης του κρατικού προϋπολογισμού. Η Πολιτεία τα συνεκτιμά όλα αυτά και παίρνει τα απαραίτητα μέτρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia