FOLLOW US: facebook twitter

«Ο Μπακαλόγατος» από την ερασιτεχνική Θ.Ο «Το Μπουλούκι»

Ημερομηνία: 12-04-2024 | Συντάκτης:

Πρεμιέρα το Σάββατο στο δημαρχείο της Ανδραβίδας

Την σπαρταριστή κωμωδία  βασισμένη στο γνωστό θεατρικό  έργο «Ο Μπακαλόγατος»  των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου, παρουσιάζει στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Ανδραβίδας, η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Το Μπουλούκι» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 13 Απριλίου στις 8 το βράδυ.  Ένα πολύ αγαπημένο έργο, γιατί ποιος δεν έχει παρακολουθήσει την ομώνυμη ταινία του Ντίνου Κατσουρίδη (1963) που είναι πιθανόν η δημοφιλέστερη κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου, με τον Κώστα Χατζηχρήστο ως Ζήκο  όπου οι ατάκες του  που εκτοξεύονταν σε ρυθμό πολυβόλου έχουν μείνει διαχρονικές και επίκαιρες!

Ο Ζήκος είναι ένας δαιμόνιος και εύθυμος επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή. Είναι ερωτευμένος με την όμορφη νεαρή Φιφίκα, η οποία προσποιείται ότι ανταποκρίνεται στα αισθήματά του, ενώ στην πραγματικότητα αγαπάει τον Κιτσάρα. Ο Παντελής αν και τα παραέχει τα χρονάκια του, θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, τη Λίτσα. Τα υπόλοιπα επί σκηνής!

Τους ρόλους ερμηνεύουν:

Ζήκος: Σάκης Μπολοβέτης

Παντελής: Θανάσης Σταθόπουλος

Δέσποινα: Δήμητρα Ζωγοπούλου

Μανώλης: Γιώργος Κορομηλάς

Κιτσάρας: Γιάννης Κανελλόπουλος

Φιφίκα: Μαρία Χρηστίδη

Αργύρης: Αργύρης Μπολοβέτης

Λίτσα: Βασιλική Μπουντανιόζου

Ανδρέας: Γιάννης Γυφτοχρήστος

Κατερίνα: Γιάννα Σταυροπούλου

Σοφέρ: Θοδωρής Τόγιας

Αστυνόμος: Σπύρος Κόττης

Να σημειώσουμε ότι συνολικά θα δοθούν τρεις παραστάσεις, 13,14 και 15 Απριλίου. Είσοδος για το κοινό μόνο με προπώληση εισιτηρίων.

Διαθέσιμα στο κατάστημα «Λουσού» Εθνικής Αντίστασης 34 Ανδραβίδα. τηλ 2623055121


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος