FOLLOW US: facebook twitter

16ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 12-04-2024 | Συντάκτης:

Σήμερα στο χώρο της γιορτής  Σταφίδας με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και με συμμετοχή 1200 και πλέον μαθητών

-Διοργανώνεται από το  δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με τη συνεργασία της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας

Περισσότερα από 35 σχολεία του Ν. Ηλείας με 1200 και πλέον μαθητές, θα συμμετέχουν στο 16ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης που θα διεξαχθεί σήμερα στο χώρο της γιορτής Σταφίδας Κρεστένων και αποτελεί μια εκδήλωση θεσμό του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.

Τον συντονισμό του Φεστιβάλ έχει το Γυμνάσιο Λύκειο Κρεστένων. Οι συμμετέχοντες καλούνται από τους διοργανωτές να εμπνευστούν από τους αγώνες και τις Ολυμπιακές αξίες και να συμμετέχουν με σχετικές δημιουργίες, καθώς φέτος είναι  χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα σχολεία που θα συμμετέχουν θα είναι Γυμνάσια-Λύκεια-ΕΠΑΛ απ’ όλη την Ηλεία, καθώς και τα Ειδικά  Σχολεία της Δ/θμιας Εκπ/σης, με κάθε είδους δημιουργία όπως χορός (παραδοσιακός, μοντέρνος), μουσική, τραγούδι, δρώμενα, έργα εικαστικών, τεχνολογίας, φωτογραφία κ.α. ενώ το ΕΠΑΛ Κρεστένων θα παρουσιάσει  έργα τεχνολογίας.

Αξίζει να τονιστεί ότι την εμπνευσμένη όσο και καλαίσθητη  αφίσα για τη φετινή μαθητική εκδήλωση, δημιούργησε η απόφοιτος του Λυκείου Κρεστένων και φοιτήτρια αρχιτεκτονικής Ελένη Ασημακοπούλου, η οποία χρησιμοποίησε  παλιά έργα και  φωτογραφίες από το Φεστιβάλ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος