FOLLOW US: facebook twitter

O 18χρονος Γιάννης από τα Καβάσιλα ζητά τη βοήθειά μας…

Ημερομηνία: 13-02-2024 | Συντάκτης:

Έκκληση από τους γονείς του μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού «Παιδική χαρά» για τον  νεαρό μαχητής που εδώ και 12 χρόνια παλεύει με μια ύπουλη ασθένεια

Έκκληση μέσα από τις σελίδες στα social media, κάνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Παιδική Χαρά» για να  ευαισθητοποιήσει τον κόσμο προκειμένου να βοηθήσει και πάλι τον  18χρονο  Γιάννη Μπέμπελι από τα Καβάσιλα,  που από τα έξι του χρόνια πάσχει από μια σπάνια ασθένεια,, το σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Οι γονείς του, απευθύνθηκαν και πάλι  στον οργανισμό «Παιδική Χαρά» ζητώντας τη στήριξη του κόσμου για την νέα του μάχη, μέσα από την παρακάτω ανάρτηση:

«Πριν δυο χρόνια όλοι μαζί σώσαμε τον Γιάννη βοηθώντας για το χειρουργείο που χρειαζόταν να κάνει!!! Η οικογένεια του πριν λίγες ημέρες μας κάλεσε ζητώντας για ακόμη μια φορά την βοήθεια μας γιατί δυστυχώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση του Γιάννη μετά τα χειρουργεία.

«Ζητήσαμε βοήθεια για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια για το Γιάννη μας. Τότε μετά από μία δύσκολη μάχη για να μείνει στην ζωή, πέσαμε στην ανάγκη να ζητήσουμε βοήθεια από όλους εσάς και σας ευχαριστούμε όλους γιατί με τη βοήθεια σας ο Γιάννης τα κατάφερε. Ξεκινήσαμε την αποκατάσταση του, έχουμε κάνει επέμβαση και στο δεξί τού μάτι, κάναμε φυσικοθεραπεία, κάναμε πισίνα όμως εδώ και λίγο καιρό τα έχουμε σταματήσει επειδή δεν έχουμε την δυνατότητα να πηγαίνουμε στην Πάτρα 3 φορές την εβδομάδα . Δεν έχουμε τα μέσα, μέχρι εδώ φτάσαμε, δεν μπορούμε άλλο, τα έξοδα παρά πολλά , προσπαθούμε με την δουλειά πού κάνουμε αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις θεραπείες πού χρειάζονται για το Γιάννη.

Κάνουμε βήματα, έχουμε πολλές ελπίδες όσο μπορούσαμε κάναμε τα πάντα όμως τώρα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και ζητάμε την βοήθεια όλων για να συνεχίσουμε τις θεραπείες του Γιάννη. Μας βοηθήσατε μία φορά και σας είμαστε ευγνώμων γιατί με την δική σας αγάπη και φιλανθρωπία έφτασε ο Γιάννης σε αυτό το σημείο έκανε βήματα μπροστά και εμείς ήμασταν πολύ χαρούμενοι! Μας αποδείξατε με την πράξη σας ότι σε αυτόν τον αγώνα είσαστε δίπλα μας και το ευχαριστώ μας είναι λίγο για το καλό που κάνατε! Σας ζητάμε λοιπόν, για άλλη μία φορά βοήθεια για να μπορέσει ο Γιάννης να σταθεί στα πόδια του γιατί είναι ένα νέο παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα!»

Το κάναμε πριν δυο χρόνια… Τον σώσαμε και του δώσαμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο… Ας το κάνουμε ξανά!! Είναι στο χέρι μας!!

Όπως κάθε φορά, για να υπάρχει διαφάνεια , τα τηλέφωνα των γονιών για άμεση επικοινωνία

Δημήτρης: 6970064313, Ελεονώρα: 6987789627

Οποίος μπορεί βοηθάει με μια δωρεά στον ειδικό λογαριασμό!!!

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Περισσότερες λεπτομέρειες για την προσφορά σας  στο https://www.facebook.com/paidikihara


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia