FOLLOW US: facebook twitter

Νύχτα τρόμου στον Πύργο με ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις από ανεμοστρόβιλο

Ημερομηνία: 07-01-2024 | Συντάκτης:

Μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν στην ανατολική πλευρά της πόλης του Πύργου και ειδικά στην οδό Αλφειού, μετά από ανεμοστρόβιλο τη νύχτα του Σαββάτου που παρέσυρε τα πάντα, από στέγες σπιτιών μέχρι και τα μάρμαρα μεγάλης επιχείρησης!

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, το κόστος των ζημιών είναι πάρα πολύ μεγάλο. Στην πληγείσα περιοχή βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ο δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής μαζί με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Βασίλη Παναγόπουλο προκειμένου να δουν από κοντά τις ζημιές και να μιλήσουν με τους επιχειρηματίες και τον κόσμο.

Ο αναπληρωτής δήμαρχος Πύργου, Νώντας Κυριαζής, με δήλωσή του στην ΕΡΤ Πύργου, τόνισε ότι αμέσως από το πρωί θα ξεκινήσει η καταγραφή σε κάθε σημείο που έχει συμβεί η καταστροφή.

Οι άνεμοι ήταν τέτοιας έντασης, που αναποδογύρισαν έως και φορτηγό. Επιπλέον, έπεσαν δέντρα με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στους δρόμους Πύργου – Τρίπολης και Πύργου – Πατρών ενώ σε πολλές περιπτώσεις σε άλλα σημεία της Ηλείας συνέβησαν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος για μεγάλο χρονικό διάστημα και νωρίτερα από κεραυνούς προκλήθηκαν πυρκαγιές, με τη μεγαλύτερη από αυτές να σημειώνεται στην περιοχή Καπελέτου της Βουπρασίας.

*Φωτογραφικό Υλικό: Χρήστος Κουλουράς


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia