FOLLOW US: facebook twitter

Ντεμπούτο Κάρδαρη στην Super League 2

Ημερομηνία: 18-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 18χρονος Γαστουναίος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε βασικός στο ματς της Ζακύνθου με τον Διαγόρα Ρόδου


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


O Κωνσταντίνος Κάρδαρης έκανε ντεμπούτο την Κυριακή στην Super League 2 με τη φανέλα της Ζακύνθου, στο ματς με τον Διαγόρα Ρόδου (τελικό σκορ 0-2). Ο 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ήταν βασικός και αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση παρότι δεν έπαιξε στη φυσική του θέση αλλά ως αριστερό μπακ-χαφ. Ο Κάρδαρης έχει πάει από τον καλοκαίρι στη Ζάκυνθο αλλά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, καθώς η FIFA είχε αποφασίσει την συμμετοχή παικτών που ανήκαν στην ομάδα έως τις 31 Αυγούστου. Οι Ζακυνθινοί δηλαδή δεν είχαν δικαίωμα μεταγραφών και τώρα που άνοιξε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ο Κάρδαρης έγινε και επισήμως παίκτης της ομάδας.

Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ, Κωνσταντίνος Κάρδαρης, γιος του τεχνικού διευθυντή του Αίαντα, Λάμπη Κάρδαρη, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Αρίωνα Γαστούνης σε νηπιακή ηλικία και 12 ετών πήγε στην Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας. Στη συνέχεια μεταπήδησε σε αυτή του Πανηλειακού, όπου έμεινε δύο χρόνια και στα 15 του πήγε στην Κ16 της Παναχαϊκής για ένα χρόνο. Επέστρεψε στην Ηλεία και έπαιξε στον ΠΑΟ Βάρδας τη σεζόν 2019-2020 και την επόμενη (την περσινή) στον Αίαντα, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο Κάρδαρης ήταν μέλος και της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Ηλείας, όπου είχε σκοράρει αρκετές φορές.

Πρόκειται για έναν ταχύτατο και τεχνίτη ποδοσφαιριστή που δημιουργεί και σκοράρει. Η μεταγραφή του στην Ζάκυνθο της Super League 2, του δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσει το όνειρό του, που είναι να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα. Και αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, το μέλλον του διαγράφεται ευοίωνο.

Φωτογραφίες: ioniansports.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος