FOLLOW US: facebook twitter

Νομικά ζητήματα ανέβαλαν την έλευση του ανοικτού τουριστικού λεωφορείου

Ημερομηνία: 17-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Φύλαξη ξανά από Δευτέρα στο λιμάνι Κατακόλου

Νομικά ζητήματα οδήγησαν στην αναβολή έλευσης του ανοικτού τουριστικού λεωφορείου από το Κατάκολο στον Πύργο χθες και η τελική απόφαση επίλυσης του προβλήματος που εμφανίστηκε θα οριστικοποιηθεί αύριο Πέμπτη στη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου στην οποία θα συμμετέχουν απαραιτήτως η Λιμενική Αρχή και ο Νομικός Σύμβουλος του Λ.Τ.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάκης Αντωνόπουλος, υπήρξε ένα θέμα με τη χερσαία ζώνη του λιμανιού, το οποίο θα αντιμετωπιστεί στην αυριανή ειδική συνεδρίαση.

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Αντωνόπουλος, ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα το λιμάνι θα έχει και πάλι φύλαξη. «Στη σημερινή συνεδρίαση (σ.σ. χθεσινή) του Δ.Σ. του ΔΛΤΠ υπήρξε σημαντικότατη εξέλιξη στο θέμα φύλαξης. Είναι γνωστό ότι οι διαδικασίες του μεγάλου διαγωνισμού για τη φύλαξη, ύψους 235 χιλ. ευρώ έχουν ξεκινήσει πλην όμως ο χρόνος που απαιτείται για να συμβασιοποιηθεί είναι αρκετός για αυτό, μετά από παρεμβάσεις του προέδρου και του Νομικού Συμβούλου του Λιμενικού Ταμείου, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το Ελεγκτικό Συνέδριο, βρέθηκε μια μέση λύση η οποία θα καλύψει το κενό της φύλαξης του λιμανιού μέχρι να συμβασιοποιηθεί ο τρέχον διαγωνισμός. Από Δευτέρα και πάλι θα έχουμε φύλαξη στο λιμάνι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος