FOLLOW US: facebook twitter

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ν. Ηλείας – 1η δύναμη η ΔΑΣ-Συνεργαζόμενοι

Ημερομηνία: 06-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

  Η ΔΑΣ-Συνεργαζόμενοι χαιρετίζει όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους που έκαναν το βήμα και στήριξαν το ψηφοδέλτιο του λαϊκού αγώνα και της ταξικής πάλης.

 Οι ταξικές αγωνιστικές δυνάμεις κατέγραψαν σημαντική επιτυχία κατά τις αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στο Ν. Ηλείας.

Το πλατύ ενωτικό ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-Συνεργαζόμενοι ήρθε 1η δύναμη με 21 ψήφους και 3 έδρες στην Εκτελεστική Γραμματεία. Η Ανεξάρτητη Ηλειακή Συνεργασία (ΝΔ) πήρε 18 ψήφους και 2 έδρες, η ΕΑΕΚ (δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς) 17 ψήφους και 2 έδρες, η Συσπείρωση Εργαζομένων στις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις Ελλάδας 12 ψήφους και 2 έδρες και η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση 4 ψήφους και καμία έδρα.

Από τη ΔΑΣ-Συνεργαζόμενοι εκλέχθηκαν:

Μπάμπης Καλαντζής από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας- Ζαχάρως.

Ιωάννα Θεοδωροπούλου από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων περιοχής Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.

Τρύφων Αθανασόπουλος από την ΕΛΜΕ Ηλείας.

Είναι φανερό πλέον ότι στις συνειδήσεις των εργαζομένων συντελούνται διεργασίες και βγαίνουν συμπεράσματα. Στο Νομαρχιακό Τμήμα Ν. Ηλείας δημιουργούνται πλέον προϋποθέσεις για μια αγωνιστική πορεία στην υπηρεσία όλων των δημοσίων υπαλλήλων μακριά από το θανατηφόρο εναγκαλισμό με τον κυβερνητικό-κρατικό συνδικαλισμό.

Έτσι και με βάση τη συζήτηση που έγινε στη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων, το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει το Νομαρχιακό Τμήμα θα είναι η οργάνωση της Γενικής Απεργίας στις 17 Απρίλη όπως και ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia