FOLLOW US: facebook twitter

Νίκος Σακκούλης: Ψήφος οικολογική και πράσινη!

Ημερομηνία: 18-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τον συνασπισμό των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ με την Πράσινη Ενότητα

Μια από τις πιο ξεχωριστές υποψηφιότητες στην Ηλεία για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου είναι αυτή του Νίκου Σακκούλη με τον συνασπισμότων Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ με την Πράσινη Ενότητα.

Ο Νίκος Σακκούλης ζητά από τους Ηλείους τη στήριξη τους υποστηρίζοντας τη δυναμική στήριξη του Αγροτικού Τομέα, την ενίσχυση των συνταξιούχων, τη συνολική στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, την εξάλειψη της ενεργειακής φτώχειας, την Παιδεία για όλους χωρίς αποκλεισμούς και -σε πρώτη προτεραιότητα- τις δράσεις που πρέπει να γίνουν για τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Παράλληλα υπενθυμίζει στους Ηλείους ψηφοφόρους τα λόγια του Γιάννη Τσιρώνη, πρ. υπουργού και ιδρυτικού στελέχους του κόμματος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, που κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ηλεία τόνισε ότι «Πολλοί από διαφορετικούς χώρους προσπαθούν να μιλήσουν οικολογικά, όμως το κόμμα μας έχει τη γνώση και την εμπειρία για να δώσει πραγματικά βιώσιμες λύσεις δημιουργώντας ανθεκτικότητα».

Bio

Ο Νίκος Σακκούλης ζει µόνιµα στον Πύργο και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Από τα ιδρυτικά µέλη της Θεατρικής Ομάδας Πύργου µε συνεχή παρουσία καθώς και µε τεχνική υποστήριξη στην ομάδα αλλά και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Πύργο, την Ηλεία και όλη την Ελλάδα. Βασικό στέλεχος του Διεθνούς Φεστιβάλ ΚινηματογράφουΟλυμπίας για Παιδιά και Νέους. Συμμετέχει σε δράσεις και κινήσεις πολιτών για θέματα οικολογικού & περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος (επανασύσταση της λίμνης Μουριάς) και πρόεδρος του ∆.Σ. του Κοινωνικού Πολυχώρου «∆ΕΞΑΜΕΝΗ» στον Πύργο.

Δείτε εδώ το βίντεο για την υποψηφιότητα του Νίκου Σακκούλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος