FOLLOW US: facebook twitter

Νίκος Κοροβέσης: Ένα ακόμα μουσικό Σαββατοκύριακο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία: 13-08-2022 | Συντάκτης:

Δύο ακόμα μουσικές εκδηλώσεις από το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Λαϊκή βραδιά το Σάββατο στα Σαβάλια με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο και την Κυριακή στο Τραγανό με το “Λαϊκό Πεντάγραμμο”


Δύο ακόμα λαϊκές μουσικές βραδιές διοργανώνει παραμονές Δεκαπενταύγουστου το Σαββατοκύριακο σε Σαβάλια και Τραγανό το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών του πολιτιστικών σε όλη την Ηλεία. Έτσι, το Σάββατο το βράδυ στα Σαβάλια το μουσικό σχήμα του δημοφιλούς Αμαλιαδίτη τραγουδοποιού, συνθέτη και τραγουδιστή Θεολόγου Αναγνωστόπουλου, θα χαρίσει στο κοινό μια σπουδαία λαϊκή βραδιά, με ένα μεγάλο ρεπερτόριο τραγουδιών που έχουμε αγαπήσει, αλλά και με κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία.

Ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος, είναι ένας πολυτάλαντος μουσικός, και καλλιτέχνης που κάνει τα τελευταία χρόνια το δικό του άλμα με μουσικές επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων, γράφοντας μάλιστα δικά του τραγούδια σε στίχους και μουσική ή διασκευάζοντας άλλα που ερμηνεύει ο ίδιος και τα όποια έχουν ήδη γίνει μεγάλες επιτυχίες με χιλιάδες views στο youtube! Ερωτικές μπαλάντες και λαϊκά τραγούδια– μεταξύ άλλων το καταπληκτικό ζεϊμπέκικο “Ελευθερία” , το “Ντροπή σου” , “Συγνώμη” , “Σ’ αγαπώ” αλλά και την διασκευή του τραγουδιού «Καίγομαι και σιγολιώνω». Είναι καθηγητής μουσικής θεωρίας και στην κιθάρα, πιάνο, ούτι, λαούτο, ταμπουρά, τύμπανα, τζουρά, μπουζούκι, ενώ σαν τραγουδιστής έχει συμμετάσχει σε συναυλίες των Μίλτου Πασχαλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μπλε, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Νίκο Ζιώγαλα κ.α. αλλά και συναυλίες στην Κωνσταντινούπολη, στην Σερβία κ.α Πλαισιωμένος από τη μπάντα του, ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος θα μας χαρίσει το Σάββατο στα Σαβαλια μια ελληνική βραδιά με τραγούδια αγαπημένα και μουσικές που θα μας ταξιδέψουν!

Λαική βραδιά την Κυριακή στο Τραγανό μουσικής συνέχεια, την Κυριακή το βράδυ, 14 Αυγούστου στο Τραγανό με μια ωραία βραδιά με το “Λαϊκό Πεντάγραμμο”, όπου η Ειρήνη Τσεκουρα με την θεσπέσια φωνή της μαζί με τον Νίκο Γκούσκο θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένα λαίκά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος