FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Και επισήμως Λίμα-Ανανέωσαν Μπάλλας, Κακόγιαννος

Ημερομηνία: 14-08-2022 | Συντάκτης:

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε την μεταγραφή του 28χρονου ακραίου αμυντικού Κώστα Λίμα, γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Νόνι Λίμα. Ο Λίμα, που έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου και στη συνέχεια πήγε στην Καλλονή της Super League, τα τελευταία χρόνια έπαιξε στην Επισκοπή Ρεθύμνου στην Γ΄ Εθνική, την Football League και την Super League 2, ενώ την προηγούμενη σεζόν φόρεσε για 6 μήνες και την φανέλα του Α.Ο. Υπάτου, ομάδα της Γ΄ Εθνικής. Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή για τον Πανηλειακό, που δυναμώνει σε όλες τις θέσεις και θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Εξάλλου, ο Πανηλειακός, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους νεαρούς και συνάμα ταλαντούχους, Λάμπη Μπάλλα και Ηλία Κακόγιαννο, που ήταν βασικά στελέχη της ομάδας την προηγούμενη σεζόν και συνέβαλαν στην άνοδο.

H ανακοίνωση για Λίμα: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 28χρονο (γεν. 13/11/1993) ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Λίμα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο έμπειρος Έλληνας, με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι, αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος είναι γιος του θρύλου του Πανιωνίου, Νόνι Λίμα, και διακρίνεται για την άρτια τεχνική του κατάρτιση και τη μεγάλη συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, συμφώνησε με την Διοίκηση της ομάδας μας και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της ομάδας της Νέας Σμύρνης προτού μετακομίσει στη Μυτιλήνη για να ενταχθεί στην Ομάδα Κ-20 της Α.Ε.Λ. Καλλονής. Πολύ γρήγορα ο προπονητής των Νησιωτών, Γιάννης Ματζουράκης, ξεχώρισε το ταλέντο και τις ικανότητες του νεαρού τότε ποδοσφαιριστή προωθώντας τον στην πρώτη ομάδα και δίνοντάς του την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο στον αγώνα για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Football League με αντίπαλο την Παναχαϊκή τον Ιούνιο του 2012. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής για 2,5 χρόνια, καταφέρνοντας μάλιστα να λάβει το βάπτισμα του πυρός και στο πρωτάθλημα της Superleague στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά σε Πανναξιακό (Γ’ Εθνική), Π.Α.Σ. Κόρινθο (Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας), Αιολικό (Γ’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), Α.Ο. Καραβά (Α’ Ε.Π.Σ. Πειραιά) και Α.Ε. Λευκίμμης (Γ’ Εθνική), ενώ το καλοκαίρι του 2019 ο ικανότατος ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε στον Α.Ο. Επισκοπής όπου παρέμεινε για μία διετία, αποτελώντας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Ρεθύμνου στην εξαιρετική πορεία της μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 8ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής (2019-20), καθώς και την κατάληψη της 2ης θέσης στο Νότιο Όμιλο της Football League (2020-21) όπου πραγματοποίησε 17 συμμετοχές σημειώνοντας ένα τέρμα. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίστηκε στον Α.Ο. Υπάτου, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε συνολικά 9 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, ενώ τον Ιανουάριο επέστρεψε εκ νέου στην Επισκοπή αποτελώντας μάλιστα εκ των αρχηγών της κρητικής ομάδας στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Superleague 2.
Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Η ανακοίνωση για Μπάλλα: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 19χρονο (γεν. 1/11/2002) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χαράλαμπο Μπάλλα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο ταλαντούχος Πυργιώτης μέσος, ο οποίος βρίσκεται στην οικογένεια του Πανηλειακού από τον Ιανουάριο του 2019 και πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην επάνοδο της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατά την περσινή σεζόν ο πολυσύνθετος χαφ πραγματοποίησε συνολικά 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις καταγράφοντας 2 γκολ και 5 ασίστ.
Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με υγεία, πολλές χαρές και νέες επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

H ανακοίνωση για Κακόγιαννο: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 19χρονο (γεν. 13/5/2003) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ηλία Κακόγιαννο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο ταλαντούχος Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στην οικογένεια του Πανηλειακού το καλοκαίρι του 2020 και πέρυσι συνέβαλε καθοριστικά στην επάνοδο της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατά την περσινή σεζόν ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής κατέγραψε συνολικά 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 5 τέρματα.
Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με υγεία, πολλές χαρές και νέες επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος