FOLLOW US: facebook twitter

Σ. Νικολακόπουλος: «Θέμα χρόνου να πάρουμε αυτό που αξίζαμε»

Ημερομηνία: 12-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 30χρονος αμυντικός μίλησε για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΒ στη Γ΄ Εθνική

Ο 30χρονος Πατρινός αμυντικός του ΠΑΟ Βάρδας, Σωτήρης Νικολακόπουλος, μίλησε στο matchnews για τη φετινή πορεία της ηλειακής ομάδας στη Γ΄ Εθνική, τονίζοντας πως ήταν θέμα χρόνου ο ΠΑΟΒ να πάρει αυτό που άξιζε, δηλαδή την παραμονή και υποστήριξε για τη νέα σεζόν πως πρώτα θα μιλήσει με τους «ταύρους» καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήταν «κύριοι» απέναντι στους ποδοσφαιριστές, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησες από τον Ναυπακτιακό Αστέρα για τον ΠΑΟΒ; Τι ήταν αυτό που σε ώθησε στο να φορέσεις τα χρώματα της «Μπάρτσα»;

«Σίγουρα η προσέγγιση που έγινε από την διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας ήταν σημαντικός παράγοντας. Έδειξαν ότι με ήθελαν και αυτό είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Είχα βέβαια ακούσει καλά λόγια για τους ανθρώπους του συλλόγου, αφού με τα περισσότερα παιδιά από το ρόστερ είμαστε φίλοι και έτσι ήξερα πάνω-κάτω που θα αγωνιστώ».

Κάνατε έναν συγκλονιστικό 2ο γύρο, παρότι η σεζόν ξεκίνησε με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πού οφείλεται η ραγδαία αγωνιστική αλλαγή σας;

«Στην Γ΄ Εθνική είναι σημαντικό να μπεις δυνατά στο πρωτάθλημα. Εμείς δυστυχώς δεν το καταφέραμε, αλλά σε αρκετά παιχνίδια δεν ήμασταν τυχεροί. Ωστόσο η έλευση του Μίκι Τσίρκοβιτς, που γνωρίζει τις απαιτήσεις της κατηγορίας, αλλά και το γεγονός ότι το ρόστερ απαρτιζόταν από έμπειρους παίκτες, ήταν αρκετά για να αντιστρέψουμε το κλίμα και ήταν θέμα χρόνου να πάρουμε αυτό που αξίζαμε, με ανταμοιβή την παραμονή».

Πώς είδες τον Διαγόρα και την Θύελλα στα μεταξύ σας παιχνίδια; Θεωρείς ότι βάσει εικόνας δίκαια παραμένουν στην κατηγορία;

«Ο Διαγόρας είναι ομάδα πολύ μαχητική, όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, μένοντας στην κατηγορία με παίκτες σε νεαρή ηλικία και είναι ομάδα με πολλά τρεξίματα. Η Θύελλα θεωρώ ότι «πλήρωσε» τα λάθη της, λόγω απειρίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σαν ομάδα δεν είχε ποιότητα, μιας και διαθέτει παίκτες που δείχνουν εξελίξιμοι. Συμπερασματικά αμφότεροι άξιζαν την παραμονή, έχοντας καλύτερη ομάδα από άλλες, που δεν είχαν διάρκεια και μεγάλες δυνατότητες».

Τα προσωπικά σου πλάνα; Θα επιθυμούσες να μείνεις για ακόμα μία σεζόν στον Παμβουπρασιακό ή θα ήθελες μία νέα πρόκληση;

«Είναι νωρίς ακόμα, αλλά δεδομένα πρώτα θα μιλήσω με τον ΠΑΟΒ. Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής δίνει βάση στο οικονομικό κομμάτι και στο καλό κλίμα που υπάρχει στο κάθε σωματείο, άρα αυτά τα στοιχεία συνυπολογίζονται κάθε καλοκαίρι. Οι άνθρωποι του ΠΑΟ Βάρδας ήταν κύριοι απέναντι μας, αλλά ακόμα και να αποχωρήσω θα αφήσω πίσω μόνο φίλους, που είναι και το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος