FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρίνας: Επιστρέφει μετά από 15 χρόνια στην Α1

Ημερομηνία: 12-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κεραυνός Βρίνας θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, ύστερα από την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τη συνεδρίασή του το βράδυ της Τετάρτης. Οι «μελανόλευκοι» της Βρίνας, ύστερα από την απόφαση αναδιάρθρωσης από την ΕΠΣ Ηλείας, πήραν το εισιτήριο για την Α1, τερματίζοντας στη 2η θέση της Α2 (σε ισοβαθμία με τη Θύελλα και τη Δάφνη) και παρά τη φημολογία περί μη καθόδου στην Α1, θα δηλώσουν κανονικά συμμετοχή στο μεγάλο πρωτάθλημα, όπως τόνισε χθες στην «Πρωινή» ο επί πολλά χρόνια διοικητικός ηγέτης του Κεραυνού, Βασίλης Κοπανιτσάνος.

Η ομάδα της Βρίνας, λοιπόν, μετά από μια εξαιρετική πορεία φέτος στην Α2, επιστρέφει ύστερα από 15 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Η τελευταία σεζόν που πήρε μέρος σε αυτή ήταν το 2004-2005. Στόχος της είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα έχει μια αξιοπρεπή πορεία στην Α1 και θα κυνηγήσει την παραμονή στην κατηγορία.

Η Διοίκηση του Κεραυνού αποφάσισε επίσης να προχωρήσει στην πρόσληψη προπονητή καθώς την περασμένη σεζόν πορεύτηκε με τον 31χρονο Νίκο Μπριασούλη παίκτη-προπονητή, κάτι που δεν θα συνεχιστεί ύστερα από απαίτηση και του ίδιου του Μπριασούλη.

Επιπλέον, η Διοίκηση επιθυμεί να συνεχίσει το μεγαλύτερο μέρος των παικτών που ανέβασαν τον Κεραυνό στην Α1 και από κει και πέρα να γίνουν κάποιες κινήσεις ενίσχυσης για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος