FOLLOW US: facebook twitter

Α. Νικολακόπουλος: «Χορεύουν όπως πει ο Αγάς!»

Ημερομηνία: 28-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Παραίτηση Νικολακόπουλου από Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ με αιχμές

Κατά τη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας την Τετάρτη, παραιτήθηκε από Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος θα είναι πλέον απλό μέλος του Δ.Σ. και ανεξάρτητος Σύμβουλος της ΕΠΣΗ. Η παράταξη «Φωνή των Σωματείων», διαθέτει πλέον εννέα μέλη, καθώς ο Ανδρέας Νικολακόπουλος έγινε ο δεύτερος, μετά τον Γιώργο Τσουραπά, ο οποίος ανεξαρτητοποιείται.

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, έχει διαφωνήσει το τελευταίο δίμηνο σε αρκετά θέματα με τις αποφάσεις της ΕΠΣΗ. Όπως με την απόφαση να μην υποβιβαστούν Πελόπιο και Κατσαρού και οι ομάδες της Α1 να γίνουν 18 και οι οποίες στη συνέχεια έγιναν 16 χωρίς να αναπληρωθούν και οι τρεις που δεν δήλωσαν συμμετοχή (Ολυμπιακός Ζαχάρως, Κουρτέσι, Ν. Κόροιβος) αλλά μόνο μία, κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση του Ανδρέα Νικολακόπουλου, καθώς δεν το θεωρούσε (και δεν ήταν) δίκαιο. Επίσης, είχε ζητήσει από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ να φέρει για συζήτηση στην Επιτροπή τη μείωση του παραβόλου συμμετοχής των ομάδων, αλλά και των εξόδων διαιτησίας, προκειμένου να αντισταθμιστεί η «χασούρα» που θα έχουν τα σωματεία από τη μη προσέλευση φιλάθλων στις εξέδρες, αλλά και τη μείωση εσόδων από τις διαφημιστικές πινακίδες. Επιπλέον είχε διαφωνήσει για το ότι η ΕΠΣ Ηλείας δέχτηκε να πάρει τα 50 ευρώ από τα σωματεία για να προμηθευτούν μπλοκ εισιτηρίων, τη στιγμή που το υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπει ξεκάθαρα αγώνες κεκλεισμένων των θυρών!

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, λοιπόν, δήλωσε την Τετάρτη πως παραιτείται από Αντιπρόεδρος της Ένωσης «διότι είναι με το δίκιο των ηλειακών ομάδων και δεν είναι δυνατόν να τις βλέπουμε απλώς και μόνο οικονομικά και πώς θα εισπράξουμε περισσότερα από αυτές». Μάλιστα, όπως μας είπε τα 50 ευρώ για τα εισιτήρια θα επιστραφούν στα σωματεία, έπειτα από δική του πίεση πάνω στο θέμα αυτό.

Μετά από όλα αυτά ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, προχώρησε και σε γραπτή δήλωση το βράδυ της Τετάρτης, που αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστώ όλους τους συμβούλους τη ΕΠΣ Ηλείας για τη συνεργασία και την γνωριμία που είχαμε όλο αυτόν τον καιρό. Τον κ. Δημόπουλο, τον κ. Τσουραπά, οι οποίοι είναι και αξιόλογοι φίλοι και μερικούς άλλους, που γνωρίζουν καλό χορό τσάμικο και χορεύουν όπως πει ο Αγάς.

Ανεξάρτητος Σύμβουλος ΕΠΣ Ηλείας, Νικολακόπουλος Ανδρέας,

Χορηγός Α1 DEDALOS SECURITY».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος