FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική Μανωλάδας: Στήριγμα η… παλιά φρουρά! – Ανανέωσε ο Μουζος

Ημερομηνία: 28-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική θα στηριχτεί και τη νέα σεζόν στην… παλιά φρουρά, που έχει καταφέρει τα τελευταία  χρόνια να διατηρεί την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Μιλάμε για τον αρχηγό Μάκη Βαλογιάννη (κεντρική φωτό), τον αδερφό του, Τάσο Βαλογιάννη, τον Βασίλη Μπιτούνη, τον Ανδρέα Κατσιμιτσίρη, τον Διονύση Πατσούρα και τον γκολκίπερ Παναγιώτη Κυριακόπουλο. Πρόκειται για παίκτες πολύ έμπειρους, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την Προοδευτική και φροντίζουν κάθε χρόνο να δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Μάλιστα, τα τελευταία 6 χρόνια η Προοδευτική βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας στην Α1 (τη σεζόν 2016-2017 είχε τερματίσει στην 5η θέση).

Σε αυτούς προστίθεται ο 32χρονος στόπερ Νίκος Μούζος, που συνεχίζει στην Προοδευτική για άλλη μια σεζόν, τη δεύτερη διαδοχική. Ο έμπειρος στόπερ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α1, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει παίξει επίσης σε Δόξα Ν. Μανωλάδας και Κουρτέσι.

Η «Προο» διαθέτει επίσης πολλούς νεαρούς δικούς της ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής φέτος. Παράλληλα, η ομάδα, υπό τις οδηγίες του εμβληματικού Χρήστου Νικολετάκη, ο οποίος ξεκινά την προπονητική του καριέρα από την ομάδα της καρδιάς του, κάνει προσπάθεια να πλαισιωθεί από 2-3 έμπειρους ποδοσφαιριστές, για να μπορέσει να είναι άκρως ανταγωνιστική και στο νέο πρωτάθλημα της Α1. Στόχος της Προοδευτικής όπως μας δήλωσε χθες ο Νικολετάκης είναι να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει. Όπως επίσης στόχος του ιδίου είναι να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές, κάτι που επιθυμεί πολύ ως νέος προπονητής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος