FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού – Θύελλα Ραφήνας 2-1: Σεφτέ στο 95΄ με Γεωργιόπουλο

Ημερομηνία: 05-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρώτη ιστορική νίκη των «μπλε» στη Γ΄ Εθνική

 

Η Νίκη πέτυχε χθες στο Τραγανό την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής επικρατώντας 2-1 της Θύελλας Ραφήνας, στο 95ο λεπτό με σκόρερ τη χρυσή αλλαγή, τον πολύπειρο επιθετικό Γιώργο Γεωργιόπουλο, στην πρώτη του παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα. Μια νίκη για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, που ήρθε ως συνέχεια της καλής εμφάνισης και του θετικού αποτελέσματος στη Ρόδο με αντίπαλο το δυνατό Διαγόρα (1-1). Παράλληλα, ήταν απόρροια της ενίσχυσης των «μπλε», καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες προστέθηκαν τέσσερις παίκτες στο ρόστερ, ενώ επέστρεψε και από τον τραυματισμό του ο Γιώργος Γεωργιόπουλος, που τα τελευταία χρόνια είναι ο παίκτης-ηγέτης της Νίκης. Μια νίκη ιστορική, η πρώτη στη Γ΄ Εθνική, που έφερε την ομάδα στους πέντε βαθμούς,  πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους του Τραγανού και πλέον όλοι μαζί στο σύλλογο ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Το παιχνίδι

Ελάχιστες φάσεις είχε το α΄ μέρος αλλά μπήκαν δύο γκολ από στημένες φάσεις.  Στο 18΄ η Θύελλα Ραφήνας κέρδισε πέναλτι, για κράτημα μέσα στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο Χαρακτινός και έκανε το 0-1.  Πέντε λεπτά μετά, ο Κάρλος Σο με απευθείας χτύπημα φάουλ άφησε άγαλμα τον Πάντο, ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Χαρακτινός έβγαλε τη σέντρα, ο Σωτηριάδης έπιασε την  κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 52΄ ο Νίκος Κολοτούρος εκτέλεσε φάουλ, ο Πάντος δεν απομάκρυνε καλά αλλά ο Γαργαρώνης  δεν κατάφερε να σκοράρει, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία. Ώσπου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από πίεση που ασκούσε στα τελευταία λεπτά η Νίκη, ο Καλογερόπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά  και ο Γεωργιόπουλος που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 70ο λεπτό με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του, την πρώτη στο πρωτάθλημα.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Α. Λούζι, Γαργαρώνης, Ακασού, Ρ. Λούζι, Βατσής (90′ Παπαχριστόπουλος), Δ. Κολοτούρος (80′ Καλογερόπουλος), Ντιαλό Σο, Ν. Κολοτούρος (70′ Γεωργιόπουλος).

Θύελλα: Πάντος, Φύτρος, Λ. Παπαδόπουλος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Μπάμπαλης, Χαρακτίδης, Αράπης (80′ Μαργέτης), Κ. Μπουντάκης (64′ Μαραθιανός),  Δημητρίου, Ζέκιο (93′ Σαντίκου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος