FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Πανηλειακός 1-0: Ήττα-μαχαιριά στα Βραχνέικα!

Ημερομηνία: 05-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός, χωρίς τον τιμωρημένο Μπαρμπαρούση, έκανε δεύτερη συνεχή γκέλα, στα Βραχνέικα αυτή τη φορά, με αντίπαλο το δυνατό στην έδρα του Διαγόρα (συνθετικός χλοοτάπητας). Ηττήθηκε με 1-0 (είχε ηττηθεί εκεί και πέρυσι με 2-1) και έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -11 από την κορυφή και στο -4 από την προνομιούχο 2η θέση. Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη δεν παρουσίασε ιδιαίτερα καλή εικόνα αλλά δεν δικαιούταν να ηττηθεί κιόλας. Στο α΄ ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με ένα σουτ του Σταθάτου που πέρασε κόρνερ και στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 56΄  έγινε το 1-0 με ένα σουτ του Γεωργαντόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Από κει και πέρα, ο Πανηλειακός πίεσε για την ισοφάριση  και στα τελευταία λεπτά είχε δύο καλές φάσεις για γκολ. Στο 85΄ ο Χατζηστάμου από το ύψος του πέναλτι σούταρε και απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ του Διαγόρα και στο 90΄ το σουτ του Μπάρκα βρήκε σε σώματα αμυνόμενων.

 

Διαγόρας: Μπαμπούνης, Γκέκα, Ρουγκάλας (69′ Δριμάλας), Λίπι, Ρίλντι, Ν. Τρίγκας, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (74′ Καλλιτσουνάκης), Σταυρόπουλος (83′ Καταβάτης), Γεωργαντόπουλος, Τσιριγώτης (88′ Σχοινάς).

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Καμβύσης (71’ Μπουρνέλης), Σταθάτος, Μπουτσικάκης, Αρβανίτης, Κωνσταντακόπουλος, Χατζηστάμου, Νικολόπουλος, Παναγόπουλος (84’ Π. Τσίγκρηλας), Αντωνόπουλος (82’ Βουργουτζής), Σωτηρόπουλος (56’ Μπάρκας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος