FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού/Γυναίκες: Πρώτη νίκη στην Β΄ Εθνική, με ανατροπή

Ημερομηνία: 25-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, επικρατώντας με 4-2 του Εθνικού Καλαμάτας, το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Τραγανού, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Η Νίκη είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το 90λεπτο, αλλά από μια στημένη φάση στο α΄ ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1 σκορ ημιχρόνου). Στην επανάληψη τα κορίτσια της ομάδας του Τραγανού μπήκαν αποφασισμένα να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και η ισοφάριση ήρθε με την Κωστοπούλου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην συνέχεια η Ζαγκλη σημείωσε με ωραίο σουτ το 2-1.

Η νεαρή παίκτρια Μιχοπούλου στο ντεμπούτο της έκανε το 3-1 και λίγο μετά κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ η Κωστοπούλου για το 4-1. Ο Εθνικός μείωσε στο τέλος στο τελικό 4-2. Ήταν μια καλή εμφάνιση από τα κορίτσια της Νίκης που έδειξαν ότι οι ανατροπές είναι για ομάδες με ψυχή και θέληση!

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Αγγελικής Θεοδωροπούλου, η Δόξα Πηγαδακίων στη Ζάκυνθο, την προσεχή Κυριακή, για την 3η αγωνιστική στον 2ο Όμιλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος